Välj ditt land

Proaktiv applikationsförvaltning

Sopra Steria har lång erfarenhet och proaktiva modeller för att förvalta era system.

Vi är experter på att förvalta, utveckla och anpassa era system och applikationer. Det minskar era behov av att investera i nya system och maximerar nyttan. Vi erbjuder en proaktiv attityd, effektiva arbetsrutiner och en tydlig prissättning. Med fokus på verksamhetens och användarnas behov ser vi till att ni får ut det mesta av era systemlösningar.

Som er digitala partner drivs vi av att hela tiden förbättra och optimera. Vi ser till att er tjänst inte bara fungerar, utan också att den är i toppform. Ni har hela tiden tillgång till vår expertkunskap och i löpande dialog ser vi till att era applikationer utvecklas för att leverera hög kvalitet. Vi hjälper också till med utvärdering av system och gör anpassningar utifrån användarinsikter för att er lösning ska svara mot målgruppernas behov.

Genom att låta oss ta ett helhetsansvar för förvaltning och vidareutveckling kan ni hålla fokus på er kärnverksamhet och känna er trygga med att alltid få en stabil leverans som anpassas efter era behov. 

Intresserad av att veta mer?
Marie Berg
Business Owner - Delivery