eFörvaltningsdagarna 2017

False
  • Datum: 11.10.2017- 12.10.2017
  • Plats: Mässvägen 1, Älvsjö, Stockholm

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. 

Sopra Steria deltar som partner på eFörvaltningsdagarna den 11-12 oktober på Stockholmsmässan - Kom och träffa oss i monter A16 och lyssna på vår VD Fredrik Arbman!

 

Ledarskapet i en explosiv omvärldsförändring

Den tekniska utvecklingen är enorm, offentlig sektor måste våga tänka i nya banor, skapa en kultur och förändringsförmåga som är i takt med utvecklingen. Våga släppa kontrollen! Fredrik Arbman, digitaliseringexpert och VD hos Sopra Steria/Kentor, utmanar och inspirerar kring varför det här är viktigt för att lyckas med din digitalisering.


eFörvaltningsdagarna

 

Sopra Steria kan, som partner till eFörvaltningsdagarna, erbjuda dig som vill delta på konferensen en rabatt på 1 200 kr. När du anmäler dig ska du i anmälningsformuläret ange ”Smart Partner Sopra Steria” för att ta del av rabatten.


Årets tema är ”Digital transformation 2.0”

Digitaliseringen och den digitala transformationen påverkar hela vårt samhälle på alla nivåer. Fler och fler av våra samhällstjänster blir digitaliserade. E-förvaltning är ett faktum sedan länge. Förändringarna går snabbt och det är viktigt att digitalisering sker genom att förbättra tjänsterna och inte bara för tekniken i sig. Digitaliseringen kan även förbättra och fördjupa demokratin genom att medborgarna får lättare tillgång och insyn till myndigheters dokument. Det här är några exempel på vad som kommer diskuteras på eFörvaltningsdagarna.

 

Läs mer om konferensen här
Här hittar du programmet för eFörvaltningsdagarna 2017