Sopra Steria är en bra arbetsplats. Vi är bra på kompetensutveckling, utmaningar och att fokusera på balans i vardagen. Nu söker vi fler duktiga medarbetare.

Vill du byta jobb? Eller är du i slutet av studierna och undrar vad du ska välja?

Karriären är en viktig del av livet. För att göra bra val bör du först och främst fundera på vad du egentligen vill ha ut av livet och arbetet:

  • Vill du arbeta med några av Skandinaviens mest spännande och prestigefyllda IT-projekt?
  • Vill du ha en karriär där du kan utveckla alla dina talanger – både professionellt och personligt?
  • Vill du bli en del av en kompetensmiljö där kunskapsdelning och utveckling är centralt?

Svarar du "ja" på alla dessa frågor bör du seriöst överväga en karriär hos Sopra Steria. Se våra lediga tjänster.

Skulle du välja oss blir du en del av ett företag som har mer än 40 000 anställda i 20 olika länder. Tillsammans stödjer vi de system, tjänster och processer som får dagens värld att gå runt och som varje dag berör miljontals människor över hela världen.

karriere-i-tekst1-570px

EN STARK MILJÖ: En av de viktigaste orsakerna till att de duktigaste människorna vill arbeta hos oss är att vi har en stark och erfaren miljö med fokus på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Great Place to Work

Som kunskapsföretag är Sopra Steria helt beroende av att vara en arbetsplats som attraherar de skickligaste människorna, hålla fast vid dessa och utvecklar dem vidare i sin karriär.

Som ny i företaget kommer du snabbt uppleva den speciella Sopra Steria miljön och det kommer inte ta lång tid förrän du känner dig hemma här hos oss.

Vi på Sopra Steria tror på en win-win-situation där både företaget och de anställda förväntar sig mycket av varandra och får också igen mycket. Därför har du många fördelar med att bygga din karriär hos oss.

En bra start

Från den dag du startar din karriär hos Sopra Steria kommer du bli väl omhändertagen, du kommer att delta på olika introduktionskurser och få en fadder. 

Utveckling

Flera karriärvägar

Som konsult på Sopra Steria får du möjligheten att välja flera spännande karriärvägar. Du kan förflytta dig inom nya projekt, områden och uppgifter. Vill du arbeta som exempelvis utvecklare, arkitekt, projektledare eller rådgivare, har vi en särskild karriärväg för detta. Och det är fullt möjligt och byta riktning längs vägen - vi vet att livet går i olika faser.

Utveckling satt i system

Med oss är lärande och utveckling satt i system och inte på tillfälligheter. Alla medarbetare får en personlig kvot till kurser. Erbjudandet omfattar allt från kortare kurser till videreutbildning på universitets- och högskolenivå. Till exempel är flera av våra medarbetare igång med att ta masterexamen. Egna certifieringsprogram med incitament gör det också lönsamt att certifiera sig.

Klasseromsbilde-Sopra-Steria-Academy-570px

VIDAREUTVECKLING: Vi har ett antal program för utbildning och certifiering. Här är det en grupp medarbetare som tar certifiering inom Prince2. 

Karriärprogram för unga

Alla studenter och nyexaminerade får en speciell bevakning som består av ett så kallat Graduate-program. Detta är ett skandinaviskt upplägg som pågår under nio månader, där medarbetare från Sverige, Norge och Danmark deltar. Programmet ger deltagarna en snabb inblick i hur vi på Sopra Steria arbetar och tänker, samtidigt som studenten bygger nätverk och har en mängd olika sociala sammankomster. 

Få en unik inblick i vår vardag på vår skandinaviska Facebook-sida för Graduate-programmet. Där berättar sex studenter om kunskapsdelningen och det sociala livet på Sopra Steria. 

Löpande uppföljning 

Du får också löpande uppföljning från din avdelningsledare, så att du hela tiden kan förbättra och utveckla dig. Varje halvår genomför vi utvecklingssamtal med alla medarbetare, där vi diskuterar karriärutveckling.

Utveckla alla dina talanger - både professionellt och personligt. Hos oss är lärande och utveckling ingen tillfällighet. Vi har satt det hela i system genom utbildningsprogram, certifieringar och personlig vägledning.

Är du nyexaminerad?

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom IT eller ekonomi, som är skarp, engagerad och social.

Graduate programmet

Har du några frågor?

Petra_Fekete_120pxPetra Fekete
Rekryteringsansvarig
Tlf: +46 (0)708 96 50 34
E-post: petra.fekete@kentor.se

Har du några frågor?

Sebastian_Vesterlund_120pxSebastian Vesterlund
Rekryterare
Tlf: +46 (0)708 96 61 06
E-post: sebastian.vesterlund@kentor.se