Välj ditt land

UTVECKLARE SERVICENOW

ADIL ARHZANE

- Här ges jag möjligheten att utvecklas, jobba i andra länder och med några av de största bolagen som kunder.

Idag har jag varit anställd på Sopra Steria i knappt ett år. Redan en vecka efter att jag började jobba fick jag mitt första uppdrag – i England. Sopra Steria har gett mig möjligheten att få arbeta i projekt utanför Sverige och se nya städer, möta nya människor och kulturer, det är en dröm som går i uppfyllelse.

Innan jag började jobba som konsult var det lite nervöst, men det har gått lättare än jag förväntade mig. Jag får chansen att utvecklas mycket mer än innan och i snabb takt. Just nu sitter jag tillsammans med en kollega på ett spännande uppdrag hos en stor kund där vi i ServiceNow utvecklar deras portal för alla interna beställningar.

En erfarenhet jag uppskattar att jag har fått under min tid på Sopra Steria var när jag fick möjligheten att närvara på ett evenemang som ServiceNow höll inför en ny release. Där fick vi tre timmar på oss att bygga upp en valfri applikation i ServiceNow för att sedan presentera denna på scen inför evenemangets ca 300 deltagare. Den presentationen ledde sedan till att jag fick ett uppdrag hos en stor kund i Sverige.

Sopra Steria har ett Graduate Program som startar till hösten varje år där en av inriktningarna är ServiceNow. Jag tycker att alla nyexaminerade studenter med behörighet ska söka till programmet för att få jobba med en av världens mest innovativa och kraftfulla plattform. Här lär du dig något nytt varje dag och hjälper dina kunder att upptäcka nya, innovativa och effektiva sätt att digitalisera sitt arbete. Läs mer om Sopra Sterias Graduate Program

Kompetens

ServiceNow

Scrum

JavaScript

UNIX/LINUX

ITSM Processutveckling

HTML/CSS

Certifieringar

CSA ServiceNow

ITIL V3 Foundation

Här har vi en kultur av att hjälpas åt, dela med sig av våra kompetensområden och uppmanas att våga ta egna initiativ. Det utgör en fantastisk möjlighet för personlig utveckling.