TEKNISK LÖSNINGSARKITEKT

LARS-ÅKE BOLK

- Jag skulle aldrig kunna bli så här pass framgångsrik utan stöd från och samverkan med mina fantastiska medarbetare.

Jag är en teknisk konsult/lösningsarkitekt som brinner för att medverka i leveranser med hög kvalitet som gör skillnad på riktigt – antingen genom att uppnå kostnadseffektivitet eller för att göra människors vardag lite enklare. Konsultrollen trivs jag bra i då jag gillar att träffa nya människor och hjälpa organisationer att upptäcka nya utmaningar och ta fram metoder att lösa dessa på. Min konsultresa har gett mig kompetens och kunskap till att idag också hålla standardiserade kurser och skräddarsydda kundutbildningar på de tekniska plattformar vi levererar.

På Sopra Steria ges jag möjligheten att arbeta med kunder och teknik som ligger i framkant - det är väldigt roligt och utmanande. ServiceNow är en av världens mest innovativa och ledande Cloud plattformar som hösten 2018 utsågs av Forbes till världens mest innovativa företag. Vi arbetar med kunder som vill använda den senaste tekniken i ServiceNow, och våra direkta insatser har bland annat lett till att jag har bjudits in att tala om vår kunskap och våra erfarenheter på ServiceNow's globala användarkonferens med ca 21 000 deltagare i Las Vegas. Bättre kvitto på framgång än så här kan man knappast få.

På Sopra Steria arbetar vi tillsammans. Begreppet Team är centralt och vi hjälper och stöttar varandra utan prestige. Vi når framgång tillsammans och vi tacklar motgång tillsammans. Vi uppmärksammar varandra och vi firar de stora framgångarna ordentligt.

Kompetens

ServiceNow

ITIL

Arkitektur

Kravinsamling och Lösningsdesign

Webbteknik

Certifieringar

ServiceNow Certified System Administrator

ServiceNow Certified Application Developer

ServiceNow Certified Implementation Specialist – IT Service Management

ITIL v3

PRINCE2

ISO/IEC 20000

Här har vi en kultur av att hjälpas åt, dela med sig av våra kompetensområden och uppmanas att våga ta egna initiativ. Det utgör en fantastisk möjlighet för personlig utveckling.