TEKNISK LÖSNINGSARKITEKT

PATRICK BORDIER

- Jag är idag på en nivå jag inte kunnat föreställa mig innan jag började jobba på Sopra Steria

Innan jag började jobba på Sopra Steria gjorde jag allt från att klättra i taket och bygga infrastruktur till nya kontor, till att implementera IT-processer på global nivå och migrera användardata och serverhallar mellan olika länder. Efter att ha bott utanför Stockholm i över 12 år kände jag att det var dags för mig att flytta hem igen, och Sopra Steria hade det mest attraktiva erbjudandet för mig. Jag drogs till organisationens fokus på tillväxt och starka värderingar.

Idag jobbar jag som teknisk konsult/lösningsarkitekt och ansvarar för den globala förvaltningen hos en kund i byggbranschen. Jag är en del av ett internationellt team med ett samarbete mellan flera Sopra Steria-länder, det är en spännande utmaning.

Jag får möjligheten att arbeta med det senaste inom ServiceNow, en världsledande och innovativ Cloud plattform som fått mig att utvecklas enormt mycket. Jag är idag på en nivå som jag inte kunnat föreställa mig innan, och passionen hos mina kollegor och sammanhållningen i vårt team är strålande bra.

Kompetens

ServiceNow

ITIL

Process design

Arkitektur

Certifieringar

ServiceNow Certified System Administrator

ServiceNow Certified Implementation Specialist – ITSM

ITIL v3

Engagement manager

Min utvecklingskurva har gått spikrakt uppåt sedan jag började här