Utveckling av robusta system och stabil infrastruktur är inte något som kommer naturligt. Det är normalt med fel i komplexa projekt och för att rensa bort dem krävs det tester. Det finns stora fördelar med att korrigera och förebygga fel genom att testa vid en tidig tidpunkt. Om du ber Sopra Steria om hjälp med testningen behöver du inte anta att saker går som de ska, utan kan vara säker på att du har full kontroll.

Våra specialister har dokumenterad kompetens inom testning. Vi är certifierade på flera områden inom funktionell, teknisk och automatiserad testning och är beredda att hjälpa dig med planering, genomförande och rapportering av testaktiviteter. Våra tjänster inom test inkluderar: 

 

Varför ska du välja oss?

Sopra Steria Skandinavien har mer än 50 dedikerade testspecialister. Vi är ett av Skandinaviens största specialistföretag när det gäller tester, vilket gör att de bästa i branschen söker sig till oss – och stannar. På så sätt kan vi erbjuda en av landets mest kvalificerade, dynamiska och bästa kompetens miljöer inom test och kvalitetssäkring.