Sverige

Årets inspirerande ledare 2023

Great Place To Work har utsett finalisterna i det prestigefyllda hederspriset Trust Stars 2023. Priset går till tre personer som under det gånga året utmärkt sig i arbetet med att förbättra sin organisations arbetskultur. En av finalisterna är ingen mindre än Sopra Sterias medarbetare Amir Hantash.

Great Place To Work är världsledare inom arbetskultur och mäter medarbetarengagemang. Priset Trust Stars delas ut i kategorierna Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledare och Årets HR-personlighet. Amir, som arbetar som Business Unit Director på Sopra Steria, är en av finalisterna i kategorin Årets inspirerande ledare. Kriterierna för kategorin är: En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå.

– Vi har otroligt många professionella och inspirerande kollegor på Sopra Steria så därför känns det extra kul att få denna nominering, säger Amir Hantash.

Motivering för Amir:

Amir är en inspirerande ledare som tar ansvar och driver hårt för att nå uppsatta mål. Hans engagemang sträcker sig bortom hans egen enhet och han jobbar oförtröttligt för att se till att hela företaget lyckas. Det som verkligen imponerar är Amirs förmåga att bjuda på sig själv och sina misstag, vilket skapar en härlig arbetskultur där alla känner sig bekväma att lära och växa. Med en sådan passionerad och drivande ledare vid rodret är det ingen överraskning att företaget fortsätter att nå nya höjder.

– Amirs exceptionella ledarskap har visat oss att när man kombinerar engagemang, ansvar och en öppen inställning till misstag, så kan man skapa en arbetskultur som inspirerar till framgång. Hans passion och målmedvetenhet är en stark drivkraft bakom Sopra Sterias framgång och vi på Great Place To Work är stolta över att tilldela honom vårt hederspris Trust Stars som Årets inspirerande ledare. Vi är övertygade om att han kommer fortsätta att leda företaget till nya höjder", säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work och juryordförande.

Vinnarna offentliggörs i samband med att listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023 släpps den 23 mars på Berns i Stockholm.Undrar du något? Hör av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37