Sverige

Vi hjälper er på resan mot att bli en mer effektiv och datadriven organisation

Nyttjandet av data för analys och införande av datadrivna arbetssätt har enorm potential att skapa värde och effektivisera organisationer. Effektivisering och automatisering av interna processer, automatiserat eller förbättrat beslutsfattande, skapandet av nya kundinsikter eller förståelse för marknaden är några exempel.  

Den tekniska utvecklingen går fort, med en generell förflyttning till molnet och med fler möjligheter inom AI och Machine Learning. Att navigera i ett ständigt föränderligt tekniskt landskap och realisera potentiella värden kommer med tekniska, analytiska, organisatoriska såväl som strategiska utmaningar 

Vi på Sopra Steria finns här för att hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå. Våra erfarna konsulter hjälper er att navigera rätt oavsett var ni befinner er på resan mot att bli en mer datadriven organisation.  

ANSVARIG

Anna Sandell
Business Owner

Anna Sandell

Bild kunde inte laddas in

Optimering av flödet i kollektivtrafiken

Beskrivning om hur Sopra Steria stöttade SL med att optimera flödet i kollektivtrafiken genom beslutsstöd för uppföljning, styrning och planering.

 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt