Sverige

Skyddsåtgärder för Sveriges digitala säkerhet är av yttersta vikt då hotaktiviteter ofta inträffar online och riktas mot våra grundläggande nationella intressen. Teknologins säkerhet är därför avgörande. I detta sammanhang behöver organisationer inom försvar och nationell säkerhet vara flexibla med anpassningsbara system, hög rörlighet och rätt kompetens på plats.

Hur kan vi hjälpa till?

Sopra Steria är din globala partner med över 4 000 konsulter i Skandinavien och 60 000 globalt. Vi har även 100 dedikerade säkerhetskonsulter i Sverige och Norge. Med vår djupa kompetens inom cybersecurity har vi omfattande erfarenhet av att leverera säkerhetstjänster både inom privat och offentlig sektor samt i verksamhetskritiska projekt där rikets säkerhet står i fokus.

Vi har lång erfarenhet av att stödja norska försvarsmakten och polisen genom att vidareutveckla deras IT-plattformar, och våra lösningar uppfyller höga krav på säkerhet, tillgänglighet och funktionalitet. Dessutom erbjuder vi våra tjänster till kunder inom säkerhetssektorer som nödtjänster, gränskontroll, folkbokföring, straffrätt och internationell samhällssäkerhet. Med många av våra konsulter som är säkerhetsklarerade kan vi snabbt bistå våra kunder vid behov.

Undrar du något, hör av dig! 

Dennis Nilsson, Sales Manager
dennis.nilsson@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Läs mer om vårt erbjudande inom cybersecurity

Vårt kompletta säkerhetserbjudande är uppdelat på tre värdecenter, s.k. Value Centers. Förutom exemplen nedan, som listar de domäner som ingår i respektive Value Center, kan vi också skräddarsy säkerhetstjänster och -lösningar utifrån era specifika behov.
 
Vi strävar efter att skapa starka och långsiktiga relationer med kunden. Begreppet MTO som ringar in vikten av att se samspelet mellan Människa, Teknik och Organisation är centralt i vårt sätt att arbeta. Det innebär att vi  fokuserar både på de tekniska aspekterna och de verksamhetskritiska omständigheter som påverkar våra kunder.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt