Sverige

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vi är Sopra Steria

Som ledare inom innovation och hållbara lösningar inom digitalisering och verksamhetsutveckling är det viktigt att ligga i framkant och ta ansvar. Vi vill vara där innan utmaningar uppstår, där utveckling sker. Med teknologin som utgångspunkt bygger vi framtidens samhälle och skapar skillnad för människor på riktigt. För dig, mig och en bättre morgondag.

 

Vision, mission, kultur & löfte


Vår vision

Med passion för människor och teknik skapar vi en bättre framtid tillsammans.

Vår vision beskriver vårt uppdrag och målet med vår verksamhet, satt i ett större sammanhang. För oss är det lika viktigt att arbeta för människors bästa som det är att utnyttja tekniken fullt ut, och hur vi tillsammans med våra medarbetare, partners och kunder kan skapa en bättre framtid tillsammans.

Vår mission

Vi bygger ett hållbart och effektivt samhälle.

Hos oss är du del av något större. Vi vill inte bara skapa nya digitala lösningar utan vill vara med och bygga samhället till det bättre genom arbetet för våra kunder. Ett mer hållbart och effektivt samhälle för alla. 

 

Vårt löfte

Tillsammans når vi längre

Att vara medarbetare hos oss innebär att du är en del av vår filosofi som baseras på det afrikanska ordspråket ”Vill du gå snabbt, gå ensam. Vill du nå långt, gå tillsammans”. Det innebär att vi alltid jobbar tillsammans med varandra, våra partners och kunder för att gemensamt lösa morgondagens problem. Med driv, nyfikenhet, kundfokus och hjärta skapar vi ett hållbart samhälle och en bättre morgondag. Tillsammans når vi längre. 

 

Vår kultur

Power of Sharing

Hos oss är Power of Sharing ett sätt att leva. Vi tror på kraften att dela vår kunskap mellan varandra, våra kunder och samhället i stort för att driva innovation och lärande. Genom att dela kunskap accelererar vi våra kunders och vår individuella utveckling. Vi har en öppen kultur där alla våra medarbetare känner ett gemensamt ansvar för att vi ska lyckas och nå uppsatta mål. 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Våra värderingar

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Våra värderingar är vad som förenar oss och visar vad vi står för - vi har driv, nyfikenhet, kundfokus och hjärta.

 

Driv

Vi har energi och driv. Vi är entreprenöriella, lösningsorienterade, innovativa, framåtsträvande, proaktiva och hjälpsamma. Vår positiva energi och framåtanda smittar av sig på vår omgivning.

Nyfikenhet

På samma sätt som vi delar med oss av vår kunskap, är vi också bra på att lyssna på andra. Vi håller oss i framkant genom att hela tiden ta in kunskap från omvärlden, marknaden, kunder och kollegor.

Kundfokus

Vi sätter våra kunder i fokus i allt vi gör. Vi arbetar tillsammans med dem som deras utvalda, pålitliga och professionella transformationspartner. Vi delar med oss av vår kunskap, lyssnar in kundens behov och är proaktivt framåtsyftande i vårt agerande. Vi är nära våra kunder och deras organisationer, vi är leveranssäkra och pålitliga.

Hjärta

Vi har hjärta och passion i det vi gör. Vi är lagspelare som visar respekt för varandra, tar ansvar och hjälper varandra att lyckas.

Bild kunde inte laddas in

Vill du jobba hos oss?

Vi vill bli fler och växer på flera orter runt om i landet. Se vilka tjänster vi har ute. Undrar du något? Hör av dig!

Nina Adilstam

HR Direktör

nina.adilstam