Sverige

Kännetecken för de IT-system som medlemsorganisationer efterfrågar är att de ska kunna hantera stora mängder data samtidigt som de ska vara enkla att hantera för slutanvändaren.

Mångårig digitaliseringspartner

Lättillgänglig information ger medlemmarna bättre och snabbare service, samtidigt som organisationerna kan minska kostnader genom en effektivare hantering av medlemsuppgifter, fakturering, ärenden och kommunikation. Som mångårig IT-partner till intresseorganisationer, fackförbund och andra medlemsorganisationer har Sopra Steria byggt en stor bank av kunskap och erfarenhet. Det ger ett helhetsperspektiv och förutsättningar att genomföra uppdragen mer effektivt. Uppdragen kan handla om allt från verksamhetsutredning, kravhantering och systemutveckling till test och förvaltning.

ANSVARIG

Ingela Junghahn

Sales

Ingela Junghahn

 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt