Sverige

I en tid där digital närvaro och effektiv medlemskommunikation är avgörande, står medlemsorganisationer inför utmaningen att modernisera sina tjänster och processer. Sopra Steria, ledande inom digital innovation, erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dessa unika behov.

Vi hjälper medlemsorganisationer att effektivisera sin verksamhet och förbättra medlemsengagemanget genom digitala plattformar som underlättar kommunikation och interaktion. Genom att implementera avancerade CRM-system och automatiserade tjänster kan organisationerna erbjuda sina medlemmar en mer personlig och tillgänglig service.

Sopra Sterias tjänster omfattar allt från digital strategi och användarupplevelse till systemintegration och dataanalys. Med vårt stöd kan medlemsorganisationer som Unionen och Sveriges Ingenjörer transformera sin verksamhet till att bli mer datadriven, vilket öppnar upp för bättre beslutsfattande och en starkare relation till medlemmarna.

Vår erfarenhet och tekniska expertis gör det möjligt för medlemsorganisationer att navigera den digitala omvandlingen säkert och effektivt, och säkerställa att de förblir relevanta och konkurrenskraftiga i en snabbt föränderlig värld.

 

 

Bild kunde inte laddas in

Effektiv medlemsförvaltning och innovativ problemlösning hos Sveriges Ingenjörer

Sopra Steria har ett långvarigt partnerskap med Sveriges Ingenjörer, där de sedan 2017 har helhetsansvar för förvaltningen av förbundets digitala plattform och medlemssystem. Teamet bestående av .Net-utvecklare, CRM- och webbexperter arbetar i nära samarbete med förbundet för att leverera skräddarsydda IT-lösningar.

Ett framträdande projekt involverade utvecklingen av en maskininlärningsmodell som effektivt kunde förutsäga medlemschurn, vilket gav värdefulla insikter i hur man bäst behåller medlemmar.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt