Sverige

Vårt erbjudande

ADVISORY SERVICESInnovativa lösningar som snabbt kan implementeras för att kunna möta förändring på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt samt lösa komplexa affärs- och transformationsutmaningar.
APPLICATION DEVELOPMENTVi har över 20 000 internationella kollegor som arbetar inom Application Lifecycle Management (ALM), ett tjänsteerbjudande som inkluderar utveckling och support av applikationer.
CLOUD SERVICESVårt erbjudande inom molntjänster kallas RightCloud-koncept som är utvecklat för att använda molnplattformar på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är partners med bland andra Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Microsoft Azure och IBM Cloud.
CRMHär samlas vårt erbjudande av Microsoft Dynamics 365 och powerplattform. Med fokus på rätt lösning för rätt behov, skalbarhet, framtidsäkring och verksamhetsnytta för våra kunder. Läs mer om vårt CRM-erbjudande.
CYBER SECURITY & CONNECTIVITYVi erbjuder våra kunder konsulter inom säkerhet (IAM) vilket blivit mycket efterfrågat i samband med den europeiska dataskyddsförordningen (GDPR) trädde ikraft.
DATA & ANALYTICSGenom att samla in, strukturera och analysera information hjälper vi våra kunder att förbättra sin verksamhet och skapa framgång i deras affär.
DEVOPS & AUTOMATIONVi erbjuder rådgivning, implementation och löpande förbättringsarbete utgående från DevOps och automation för att stödja utveckling och förvaltning av era digitala lösningar.
DESIGN, INNOVATION & COMMUNICATIONUX / Service Design / Communication / EGGS Design. Vi kombinerar användarvänlig design med teknik i framkant för att skapa bästa möjliga upplevelse för era användare & kunder.
DIGITAL WORKFLOWGenom att skapa en företagsgemensam plattform med integrerade processer får våra kunder en enklare vardag där ärenden hanteras snabbare och smidigare och effektiviteten ökar. Service Now.
ERPMed hjälp av de ledande affärssystemen Dynamics 365 Business Central och Dynamics 365 Finance från Microsoft hjälper vi företag att ta sin finansiella verksamhet till nästa nivå. Läs mer om vårt Affärssystem-erbjudande.
EXPERIENCE SOLUTIONSWebbutveckling, CMS, Headless, e-handel, prestanda och säkerhet. Här hittar ni den tekniska expertisen i vår digitalbyrå Experience Design & Solutions.
ARCHITECTUREVi stöttar och guidar i den digitala resan på alla nivåer i IT-arkitekturen
INTEGRATIONVi kopplar samman era systemmiljöer till en sömlös helhet för effektiva arbetsflöden
INTERNET OF THINGSRealisera era visioner inom Internt of Things och konkretisera hur tekniken kan användas för att skapa nytta för er verksamhet. Vi hjälper er genom hela transformationsresan, från idé till strategiframtagning och implementation.
MODERN WORKPLACEVi hjälper företag och organisationer att implementera lösningar som tillhandahåller verktyg och IT-miljöer för en digital och flexibel arbetsplats.
QUALITY ASSURANCESopra Sterias kvalitetssystem innehåller metoder som rekommenderas för att kvalitetssäkra i samband med genomförande av projekt.
SALESFORCE & MARTECHSom Salesforce Summit-Partner i Europa hjälper vi stora organisationer att transformera sin verksamhet med hjälp av en världsledande CRM-plattform.
SYSTEM DEVELOPMENTVi erbjuder högpresterande agila team som är vana att arbeta tillsammans och är experter inom den senaste tekniken. Våra konsulter kan utveckla avancerade kundanpassade IT-system inom både JAVA och .NET.
Bild kunde inte laddas in

Global leveransmodell

Vår globala verksamhet är ett nyckelelement i vår integrerade leveransmodell som erbjuder högkvalitativa och innovativa sourcing-tjänster. Vi finns i 30 länder över hela världen och kan leverera kapacitet i en räckvidd från Sverige, Europa till Indien.

Oavsett vilken utmaning du står inför kan vi skräddarsy och hitta rätt kompetens för att kunna leverera rätt tjänst för dig. Vi har lösningarna för dig som möter komplexa affärs- och transformationsutmaningar och kan genom digital innovation från hela världen förbättra prestandan, driva flexibilitet och i slutändan sänka kostnader. Med strategiskt placerade leveranscentra innebär flexibiliteten i vårt integrerade leveranssätt att vi kan arbeta med komplex IT, infrastruktur, applikationer och processproblem utanför arbetstid så att du har en lösning nästkommande dag.