Sverige
Bild kunde inte laddas in

Digitalisering och designdriven innovation

Med våra 4 000 anställda i Skandinavien och 60 000 globalt är vi en ledande aktör inom designdriven innovation och teknisk utveckling med kunskap om marknadens ledande plattformar och driftlösningar (managed services). Vi brinner för bra användarupplevelser som i kombination med modern teknologi och en gedigen affärsförståelse gör oss till en ledande helhetspartner i den digitala transformationsresan. 

Bild kunde inte laddas in

Global leveransmodell

Vår globala närvaro sträcker sig över 30 länder och tillhandahåller anpassade sourcingtjänster av hög kvalitet. Med förmåga att snabbt mobilisera rätt expertis, möter vi komplexa affärsbehov och driver kostnadseffektivitet genom digital innovation. Våra leveranscentra runt om i världen säkerställer smidig service, dag som natt, för att du ska mötas av lösningar nästa arbetsdag.

Vår branschexpertis

Genom att kombinera djupgående kunskap inom olika branscher med avancerade teknologier skapar vi värde och effektiviserar för våra kunder. Med vår långvariga erfarenhet och passion för att främja framgångsrika digitala förflyttningar är Sopra Steria en pålitlig partner för att möta dagens och framtidens utmaningar inom just er sektor.

Läs mer om vår branschexpertis
Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt