Sverige

Genom åren har vi varit med och designat flertalet lösningar baserade på Microsoft för offentlig förvaltning, privata sektorn som energibolag, advokatbyråer, retailkedjor och ytterligare branscher.

På Sopra Steria finns över 400 konsulter med kunskap om och certifieringar inom Microsoft. Vi har projektledare, systemutvecklare, databasexperter, arkitekter, krav- och testledare som levererar lösningar och spetskunskap med teknik från den ledande leverantören på marknaden, det vill säga Microsoft.

VI KAN:

  • Dynamics CRM och ERP med Business Central & F&O
  • SQL Server / Dataverse / Datalager
  • Power Platform
  • BI
  • Automation
  • Microsoft 365
  • Teams / SharePoint
  • Viva
  • Azure
  • Säkerhet

Microsoft Partner Gold

Bild kunde inte laddas in

Certifierad guldpartner

Sopra Steria är Microsoft Certified Guld Partner på 15 olika kompetenser och vi har silver-nivå inom ERP – men vårt mål är alltid att sträva ännu högre upp i samarbetet i både partnerskapet och kompetensen på Microsoftplattformen. 

Sopra Steria Norge utsågs 2021 till Microsoft Partner of Year.

Advanced Specializations

Förutom alla guldcertifieringar så har Sopra-Steria även ett antal så kallade Microsoft Advanced Specializations-utmärkelser – idag inom 4 områden – där Microsofts årliga audits och kontroll verkligen skiljer agnarna från vetet bland alla sina partners.

Sopra Steria innehar även den extremt prestigefyllda certifieringen Azure Expert Managed Service Provider – en status som endast ca 50 stycken partners i världen innehar!

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Andra utmärkelser

Du kan hitta ett antal Sopra Steria-erbjudanden i Microsoft Marketplace/Appsource. Vi är en BI solutions partner och en Dynamics Catalyst Partner i Sverige – med specialkunskaper inom försäljning inom Dynamics.

Bild kunde inte laddas in

Microsoft CSP Partner

Hos oss kan du förutom våra konsulter och tjänster också handla Microsofts molnlicenser. Vi kan tillhandahålla alla typer – men vi har expertkunskaper på licensiering av Microsoft BI, Power Platform, Dynamics CRM och Business Central. Vill du ha licensråd gällande Microsofts produkter – kontakta oss!

Kontakta oss för licensråd

Microsoft Partner Pledge

Sopra Steria är av de svenska partners som undertecknat Microsoft partner pledge – vilket handlar om att verka för mångfald, hållbarhet, digital kompetens samt utveckling av ansvarsfulla och etiska AI-lösningar.

Läs mer här

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Sopra Steria är en IAMCP-partner

IAMCP är Microsofts partnerförening i världen. I Sverige leds IAMCPs 130 partnermedlemmar av Sopra Sterias Anders Grönlund. 


Bild av Partneransvarig: Microsoft Anders Grönlund

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Anders Grönlund

Partneransvarig: Microsoft

+46 73 850 01 02

anders.groenlund@soprasteria.com