Sverige

Optimera er verksamhet och befria tid med Sopra Sterias managerade tjänster. Våra säkra och kostnadseffektiva drifttjänster skräddarsys efter era behov, vare sig ni förvaltar egna datacenter eller använder publika molnplattformar. Genom våra lösningar blir er vardag enklare samtidigt som ni kan fokusera på kärnverksamheten genom att centralisera utveckling och drift av er IT-infrastruktur. Med vår globala närvaro och en omfattande tjänsteportfölj inom molntjänster, digital arbetsplats, applikationer, cybersäkerhet och mer levererar vi innovativa lösningar som skräddarsys efter just era behov.

Undrar du något? Hör av dig!

Markus Deijfen, Sales Manager
markus.deijfen@soprasteria.com
+46 721 76 3 020

Bild kunde inte laddas in

Skräddarsydda säkerhetstjänster och teknologier

Vi tillhandahåller en mångfald av lednings- och drifttjänster som är skräddarsydda för säkerhetsteknologier och affärsresultat inom säkerhet. Våra förmågor omfattar säkerhetsövervakning, detektion och respons, bedömning och hantering av exponering, samt säkerhetskonsultation och implementering av säkerhetsteknologi.

En verktygssvit för er molnstrategi

I dagens starkt sammanlänkade värld är molnstrategi mer av en nödvändighet än en lyx. Vår strategi är utformad för att smidigt fungera över offentliga, privata och hybridmolnmiljöer, inklusive vårt toppmoderna privata datacenter. Vi erbjuder enhetliga och standardiserade plattformar som inte bara optimerar kostnader utan även förbättrar prestanda. Genom att utveckla dessa lösningar med vår egen design, kod och dokumentation möjliggör vi snabb implementering, försörjning och migration av arkitektur, arbetsbelastningar och tjänstuppsättningar över olika miljöer.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Operativ kontroll och rapportering av IT-tjänster med SIAM

Genom vår SIAM-tjänst blir vi en aktiv partner som tar ansvar från början till slut för att förbättra den strukturerade uppföljningen av dina interna och externa IT-tjänster. Det innebär att vi även ansvarar för den operativa leverantörsstyrningen för att säkerställa att tjänsterna levereras enligt överenskomna SLA:er och överenskomna ITIL-processer. Vi har ett särskilt fokus på att hantera incidenter, problem, förfrågningar och förändringar från olika leverantörer.

Skapa effektiva digitala arbetsplatser

Vi strävar efter att erbjuda sömlösa och säkra digitala arbetsplatsupplevelser för användare inom organisationer. Genom att möjliggöra att användare effektivt fokuserar på affärskritiska uppgifter bidrar vi till att höja den övergripande digitala kapitalen i företag. Våra högkvalitativa och standardiserade tjänster kan implementeras till en låg investeringskostnad, vilket underlättar snabbare lansering av nya tjänster samtidigt som kunderna kan prioritera affärsinriktade lösningar som stärker deras konkurrenskraft.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Säkra anslutningar och nätverk

Vår managerade tjänst inom connectivity är grundad på avancerade nätverkslösningar som främjar principerna om noll förtroende (zero trust), synlighet och konnektivitet. Dessa lösningar strävar efter att skapa en nätverksmiljö där inget implicit förtroende ges till någon enhet eller användare, synlighet över hela nätverket upprätthålls och sömlös anslutning möjliggörs. På så sätt skapar vi en robust och säker infrastruktur som uppfyller dagens krav på pålitlig kommunikation och dataöverföring.

Managerad datahantering och integration

Inhämta, bearbeta, lagra, organisera och visualisera data från en mångfald av källor. Tillhandahåll ditt företag en modern och flexibel data- och integrationsplattform skräddarsydd för dina affärsbehov. Allt hanteras som en tjänst av oss.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Ledande inom applikationstjänster

Vi är bland de ledande aktörerna inom applikationstjänster och har framgångsrikt levererat managerade applikationstjänster (AMS) till kunder världen över. Med omfattande erfarenhet över olika sektorer är Sopra Steria väl insatt i de utmaningar som uppstår när man omformar en organisations IT-infrastruktur och tjänster. Samtidigt strävar vi efter att upprätthålla en sömlös operativ kontinuitet inom det befintliga IT-ekosystemet.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning på just ert behov

Oavsett behov eller utmaning så kan vi hjälpa er att hitta en lösning som funkar för just er verksamhet.

Vill du komma in kontakt med oss gällande en karriär på Sopra Steria? Då hävisar vi dig hit.Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt