Sverige

Sopra Steria är en av Nordens största experter inom cloudtjänster och digitala plattformar, med hundratals cloudkonsulter som effektivt hjälper företag att använda rätt cloudtjänster. Vi levererar lösningar till både offentliga och privata sektorer, och som partner till alla stora leverantörer kan vi integrera dina befintliga avtal. Våra koncept säkerställer att din cloudlösning är tillgänglig, skalbar, säker och kostnadseffektiv.

Vi bygger skräddarsydda tjänster på hyperskalbara plattformar och ansvarar för att IT-portföljen levereras från den mest lämpliga cloudmiljön, vare sig det är privat, offentligt eller hybrid. Våra arkitekter och rådgivare identifierar och överför applikationer och tjänster till de bästa cloudplattformarna för ditt företags behov.

Vi hjälper er med:

Vi erbjuder omfattande stöd inom flera områden för att optimera er verksamhet. Vi hanterar applikationsdrift och -förvaltning, samt automatisering för att förbättra effektiviteten. Vår expertis inom digitala arbetsytor och enterprise service management säkerställer en smidig och produktiv arbetsmiljö. Vi tillämpar ITIL och DevOps-metoder för att förbättra processerna och erbjuder lösningsrådgivning för att hitta de bästa tekniska lösningarna för era behov. Vi tar också hand om mobilitet och nätverk samt teknologiarkitektur för att säkerställa en robust och framtidssäkrad IT-infrastruktur.

Undrar du över något?
Hör av dig!

Sebastian Lärka, Business Owner 
sebastian.larka@soprasteria.com

Våra partners

Bild kunde inte laddas in

Telenor Connexion uppgraderar till molnet

Telenor Connexion som är en ledande, global leverantör av Internet of Things (IoT)-tjänster för stora, internationella företag, identifierade behovet av att uppgradera sitt on-prem-baserade affärssystem. Med uppgraderingen av affärssystemet fick Telenor Connexion tillgång till ett modernt och flexibelt molnbaserat system som stödjer verksamheten och där manuella rutiner har minimerats.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt