Välj ditt land

Ett vinnande bolag

Vi har blivit utsedda till Sveriges Bästa Arbetsplats flera år i rad, blivit Karriärföretag och tilldelats kompetenspriser som EMEA-award. Ett bevis för vår kultur där vi är drivna, har hjärtat på rätt ställe och hjälper varandra att lyckas. 

Undrar du över något? 

Therese Eriksson, Marketing Director
therese.eriksson@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa arbetsplats 2022

Den prestigefyllda utmärkelsen Great Place to Work som varje år undersöker arbetsplatskulturen hos bolag världen över har utsett Sopra Steria till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För andra året i rad placerar sig Sopra Steria på topplistan och når plats 7 år 2022.

Great Place to Work undersöker arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. För respektive land rankas sedan de allra bästa organisationerna, där rankningen baseras på företagens resultat från omfattande medarbetarundersökningar och organisationens kulturrevision. I år undersöktes tiotusentals medarbetare runtom på svenska arbetsplatser och endast ett fåtal har lyckats uppfylla kraven för att kalla sig Sveriges bästa arbetsplatser. Sopra Steria är en av dem.

Karriärföretag 2022

Karriärföretagen är en prestigefylld utmärkelse från Universum. De tittar på arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och arbetstagare. De kvalificerade arbetsgivarna granskas av expertpanelen bestående av specialister inom HR, kommunikation och Social Media på fyra parametrar: 

  • Minst 250 anställda och/eller en omsättning över 250 MSEK
  • Personalchef finns i organisationen
  • Löpande rekryteringsarbete
  • ”Up & coming”, arbetsgivare som inte lever upp till samtliga grundkriterier, men som har utmärkt sig med sitt Employer branding arbete under det senaste året"

Sopra Steria har utsetts till Karriärföretag i flera år och nu senast för 2022. 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa traineeprogram

Utmärkelsen Karriärföretagen, som är ett viktigt kvitto för företags employer branding, har nu utsett IT-jätten Sopra Sterias traineeprogram till Sveriges främsta inom IT 2022. Det är deras ambassadörsnätverk, som består av aktiva studenter på Sveriges samtliga universitet, som röstat fram de 10 mest attraktiva traineeprogrammen bland Sveriges samtliga karriärföretag, med minst 250 anställda.

Sopra Sterias Accelerate är 2022 utsett till nummer 1 inom IT. Accelerate är ett talangprogram för nyexaminerade studenter som vill kickstarta sin karriär. Man blir anställd från dag ett med riktiga kunduppdrag och en marknadsmässig lön, programmet löper sedan i tre år där ”Acceleratorn” får jobba i team med mer erfarna inom branschen.