Sverige

Olje-, energi- och industrisektorn står inför massiva investeringar. Ny teknik öppnar upp för nya möjligheter i oljebranschen. Energihandeln är i förändring tack vare okonventionella strömkällor och skiffergas. Industrin i Europa är utsatt för hård konkurrens och upplever betydande prispress. Framgång kräver globalisering av leveranser, pålitlig drift, effektivisering av arbetsprocesser och dokumentation. Effektiv och innovativ IT är avgörande för att kunna möta dessa utmaningar.

Vi kan hjälpa till

IT för rutinmässiga skrivbordsuppgifter måste vara enkelt och problemfritt. Affärsapplikationer måste anpassas bättre så att det blir enklare underhåll och datautbyte med varandra. Affärsbeslut måste baseras på realtidsdata. Tekniska system och styr- och övervakningssystem måste samverka på ett säkert sätt med företagens system.

En pålitlig partner

Sopra Steria kan erbjuda en uppsättning med IT-tjänster som uppfyller dessa behov. Våra skandinaviska tjänster bygger på styrkan hos Sopra Sterias Energi och samhällscenter i Frankrike, Tyskland och Storbritannien, och våra globala servicecenter i Indien, Singapore, Polen och Marocko.

Undrar du över något? Hör av dig!

Anders Uddenberg, Sales Manager
anders.uddenberg@soprasteria.com

Anders Uddenberg

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt