Sverige

Bild kunde inte laddas in

Covidbevis - ett uppdrag från DIGG och E-hälsomyndigheten

Sopra Steria fick i februari 2021 uppdraget av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) och E-hälsomyndigheten (EHM) att ta sig an deras regeringsuppdrag att projektleda och medverka i utveckling och förvaltning av en digital infrastruktur och tjänst för att utfärda vaccinationsintyg. Sopra Steria fick uppdraget att leda projektet och erbjuda ett stort agilt utvecklingsteam på ca 20 konsulter med expertis inom arkitektur, projektledning, devops, kravanalys, utveckling, test, testledning och agil coachning. Teamet arbetade tillsammans med personal på DIGG, EHM och FHM med att genomföra uppdraget.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt