Sverige

Att undersöka och utvärdera ett företags produkter eller tjänster för att säkerställa att de uppfyller alla nödvändiga standarder och krav blir allt viktigare i en digital värld. Våra testexperter har bred systemkunskap och specialistkunskaper anpassad för just era behov. Vi har specialister som kan hantera allt från program och API-tester till system och acceptans-tester.

Genom effektiv kravställning och att testa tidigt så skapar vi förutsättningar för säkerhet, kvalitet och time-to-market. För att nå uppsatta kvalitetsmål behövs kompetens för att testa allt ifrån de minsta beståndsdelarna av ett program till end-to-end tester av stora system.

Kvalitetssäkring som tjänst

Med vår tjänst QaaS får ni hjälp med att kvalitetssäkra ert system eller hela företaget. Vi inleder med en kartläggning för att identifiera fokusområden och sätter sedan in expertkompetens som samarbetar med ert team för att skapa en robust grund för testautomatisering och kvalitetssäkring. Ni betalar en fast månadssumma baserad på vårt engagemangs omfattning. Vi hanterar behovet av specialistkompetens och tillsätter den vid behov.

Undrar du över något?
Hör av dig!

Mikael Zöögling, Business Owner 
mikael.zoogling@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Telenor förnyar sin streamingtjänst med hjälp av Sopra Sterias avancerade plattform

Sopra Steria fick uppdraget att förvalta kvaliteten i leveransen av Telenors nya streamingtjänst. En ny och avancerad plattform utvecklades vilket resulterat i förbättrad prestanda och användarupplevelse. Genom att implementera avancerade teknologier och skräddarsydda lösningar har vi säkerställt att Telenor kan leverera en pålitlig och engagerande tjänst till sina kunder. Vårt arbete har gett Telenor en teknologisk edge, vilket stärker deras position på marknaden och framtidssäkrar deras digitala erbjudande. 

Vikten av testdata

Regulatoriska krav på testdata har fått fokus i och med GDPR:s införande, men det är bara en liten del av skälet till varför man bör ta testdata på stort allvar. Produktionsdata med personuppgifter är inte bara olagligt att använda i utvecklingsmiljöer utan direkt olämpligt. I produktionsdatabaser är det mesta ganska likartat och det vi behöver är data som ”sticker ut” och utmanar vårt system. Vi behöver även säkerställa att det data vi behöver för att testa finns och inte är förbrukat på grund av att vi processat det.  

Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt