Sverige

För att lyckas på dagens komplexa arena, där konkurrensen är hög och förväntan stor, behöver organisationer säkerställa att det värde man erbjuder sticker ut och är lätt att välja. Vi på EGGS hjälper dig att sätta kunderna i första rummet och ta komplexitet till konkreta lösningar genom vår gedigna verktygslåda inom strategi, innovation och lönsamma affärsmodeller.

På EGGS skapar vi verklig förändring genom att sammanfoga strategi, kreativitet och teknologi. Vi kombinerar affärsförståelse med expertis inom design och innovation och identifierar hållbara och lönsamma vägar framåt i nära samarbete med våra kunder för att stärka deras position. Vårt arbete slutar inte vid strategibordet - det börjar där. Att vi som innovations- och designleverantör sitter i samma hus som övriga Sopra Steria där djup teknisk kompetens finns, ger oss en genomförandeförmåga utöver det vanliga. Vi hjälper våra kunder att framtidssäkra sina verksamheter genom att erbjuda helheten från innovation till design och utformning, till implementerade lösningar. Låt oss slå våra huvuden ihop och omvandla idéer till handlingar - för en ljusare framtid.

EGGS part of sopra steria

KONTAKT

Maria Hofverberg
Business Owner
maria.hofverberg@soprasteria.com
+46 70 255 45 43

Maria Hofverberg

Följ oss här:

linkedin instagram

Bild kunde inte laddas in

Bli inspirerad av våra tidigare uppdrag

Vi på EGGS har en lång rad av inspirerande arbeten som vi har levererat till våra kunder genom de nästan 12 år vi har i branschen. Du hittar en flora av tidigare arbeten på EGGS webbsida. Dyk gärna in och kika runt för att bli inspirerad av visualiseringar i världsklass.

Bild kunde inte laddas in

Future strategy & Business Ventures

Din organisation kan upptäcka ny tillväxt inom olika områden genom innovation, teknik, partnerskap, marknader, trender eller lagstiftning. EGGS hjälper er att skapa en tydlig vision för framtiden genom den mångfald av möjligheter som finns.

Läs mer om Future Strategy & Business Ventures

Service Experience

Kundupplevelsen är summan av alla interaktioner med ditt varumärke - dina produkter, tjänster och digitala lösningar. EGGS hjälper dig att skapa engagerade och enhetliga upplevelser genom alla kontaktpunkter.

Läs mer om Service Experience
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Digital Products

Dina produkter är en kärnkomponent i värdeerbjudandet till dina kunder. EGGS hjälper dig utveckla högpresterande produkter som skapar mervärde för både användare och planeten.

Läs mer om Digital Products

Ways of Working

Innovation kräver förändring. Det kan vara utmanande att introducera nya arbetssätt i din organisation. EGGS hjälper dig att organisera engagerande förändringar där människor, processer, data och system samspelar för att skapa nya värden.

Läs mer om Ways of Working
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Ecosystems and circular value

För att lyckas med innovation kan det krävas nära samarbete med andra företag eller organisationer. Till synes enkla tjänster involverar komplexa teknikplattformar och olika leverantörer. För att skapa värde måste man omfamna systemiskt tänkande, identifiera grundorsaker och underlätta effektivt engagemang. Även övergången till cirkulär ekonomi är utmanande och kräver samarbete och systemtänkande. EGGS hjälper dig att skapa nya värdeerbjudanden med nätverks- och värdekedjepartners.

Läs mer om Ecosystems & Circular Value

Accessibility

Tillgänglighet är en mänsklig rättighet och det är viktigt att din organisation följer de lagar, krav och standarder som gäller. Att implementera de nödvändiga metoderna och processerna för att skapa tillgängliga tjänster och produkter kan vara utmanande. Hos EGGS har vi den expertis och erfarenhet som behövs för att stödja dig i att driva dessa förändringar framåt! 

Läs mer om Accessibility
Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt