Sverige

Vi förstår att den digitala transformation är både en möjlighet och en utmaning. Med vår omfattande kompetens inom projektledning, ledarskap och innovativa metoder hjälper vi er att navigera i den snabbföränderliga teknologiska världen. Ta hjälp av oss för att realisera era idéer och skapa de rätta förutsättningarna för att lyckas.

Sopra Steria är en global transformationspartner med 60 000 experter världen över. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att utnyttja ny teknik för att förbättra prestanda. Oavsett om det gäller att optimera kundupplevelsen eller interna processer, ser vi till att teknikimplementeringen matchar företagets specifika behov och mål. Vi erbjuder allt från enskilda resurser till teamleveranser för interim-lösningar eller långsiktiga strategiska partnerskap.

Undrar du över något?
Hör av dig!

Marie Berg, Business Owner 
marie.berg@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Projektledning, utveckling och förvaltning av digitalt Covidbevis

Med lanseringen av digitala covidbevis den 1 juli 2021 har Sopra Steria inte bara främjat säkra resor under pandemin utan även kraftigt bidragit till Sveriges digitalisering. Det framgångsrika projektet har möjliggjort utfärdandet av över 17,3 miljoner bevis, vilket starkt underlättat gränspassager och stärkt Sveriges position inom digital utveckling i Europa. Genom att nyttja öppen källkod har projektet även spridits internationellt, vilket minskat kostnaderna markant jämfört med manuella alternativ och visat på stora besparingar av skattemedel. Detta initiativ, som vunnit priser för sin snabbhet och effektivitet, exemplifierar hur agila metoder och starkt samarbete mellan myndigheter kan leda till exceptionella resultat i krissituationer.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt