Sverige

På Sopra Steria har vi specialiserat oss på att skapa och stärka högpresterande team. Ett högpresterande team är en grupp individer som ofta arbetar tvärfunktionellt med ett tydligt syfte och som konsekvent levererar resultat av hög kvalitet. Dessa team kännetecknas av tydliga mål, strukturerade arbetssätt och ett kontinuerligt engagemang för förbättring och innovation. 

Vi tror på att ett högpresterande team kontinuerligt arbetar med att förbättra teamets motivation, engagemang och arbetssätt, något som ökar teamets effektivitet och välmående och i slutändan skapar affärsvärde.  

Vad utmärker ett högpresterande team?

  1. Transparens & Psykologisk trygghet
  2. Tydligt syfte och mål
  3. Struktur och metod i arbetet 
  4. Engagemang och nyfikenhet 
  5. Ständiga förbättringar

Hur kan vi hjälpa er att bli mer högpresterande? 

Vi erbjuder inte bara expertis i att skapa högpresterande team, utan även stöd för att transformera era befintliga team till högpresterande. Vi har tillgång till en rad beprövade verktyg och övningar som visualiserar inom vilka områden teamet har sina styrkor samt inom vilka områden teamets arbete kan förbättras. Vår verktygslåda innehåller även övningar för att hjälpa teamet bibehålla och förbättra sitt arbete inom respektive område. 

Sopra Steria kan tillhandahålla dessa team, tillhandahålla ledare med kunskap om att skapa högpresterande team samt inspirera och coachaera team i form av workshops och upplägg som passar just er situation. 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt