Sverige

Vi stödjer och vägleder dig genom hela den digitala resan, oavsett om din IT-infrastruktur finns on-prem, i molnet eller i en hybridmiljö. Många organisationer har äldre system som inte är byggda för att kommunicera via moderna gränssnitt (API), och att ersätta dessa system kan vara både kostsamt och tidskrävande. Ett effektivt alternativ är att förnya dem med en arkitekturell lösning som fasad (facade) eller API Gateway, och vi hjälper dig att implementera detta.

Med vår breda och djupa expertis ser vi till att ditt IT-landskap blir långsiktigt stabilt, agilt och flexibelt för att stödja verksamheten och fungera som en möjliggörare snarare än en begränsning. Vi är en global aktör med samlad kompetens från 60 000 medarbetare runt om i världen. Vi är experter inom alla delar av IT-arkitekturen, inklusive Enterprise Architecture, lösningsarkitektur, mjukvaruarkitektur och cloud-arkitektur. Vi arbetar med arkitektoniska ramverk och mönster (patterns), samt tillämpar best practices och arkitekturella principer. Vi erbjuder agil arkitekturell styrning, kravmappning och systemkrav, och fokuserar på kvalitetsattribut och säkerhet för att säkerställa att ditt IT-landskap är både stabilt och flexibelt.

Undrar du över något? Hör av dig!

Jan Nordström, Business Owner 
jan.nordstrom@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra arkitekter

Martin, Per och Peder berättar om hur de som IT-arkitekter arbetar med att ta fram arbetsprocesser och ramverk för organisationer som underlättar deras verksamhet och IT-infrastruktur. 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt