Sverige

Integration handlar om att få IT-lösningar att kommunicera med varandra för att er verksamhet skall ha tillgång till rätt data i rätt läge. Att ha rätt tjänstetänk redan från start är helt avgörande för om en integrationssatsning skall lyckas eller ej.

Vill du ha en mer flexibel arkitektur? Svaret är nästan alltid ja och lösningen är ofta tjänstetänk (SOA, Micro Services, API Management etc.). Vi hjälper dig att tjänstefiera din verksamhet!

Hur vi arbetar

Vi är experter på integrationer och tjänster som tillgängliggör affärskritiska data där ni behöver den. Oavsett om det handlar om direktkommunikation mellan olika IT-lösningar eller aggregerade vyer som visar upp data från underliggande system hjälper vi er att på ett säkert, stabilt och framtidssäkert sätt effektivisera era processer genom en agil arkitektur anpassad efter era behov. På så sätt förhöjs er leveranskapacitet och ni får snabbt ut underlag till viktiga beslut. 

Vår expertis

Integrationer och tjänster kan kräva komplexa anslutningar, gränssnitt och säkerhetskontroller som gör att det går att hantera flöde av data i realtid. Våra experter är kunniga inom en mängd olika tekniker och standarder och vet att befintliga system redan innehåller en enorm mängd ovärderlig information. Genom att noggrant integrera system som ni använder, eller vill använda i framtiden, kan hela värdet av er data tillgodogöras.  

Som er digitala partner stöder vi dig i hela processen för systemintegration – från konsultation, kartläggning och lösningsdesign till implementering, test, utrullning och genomförande. Hör gärna av er om ni undrar något eller vill ha rådgivning!

ANSVARIG

Fredrik Arnevall
Business Developer

Fredrik Arnevall

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa vårt team

Träffa några av oss som jobbar inom arkitektur och integration. Säg hej till Mikael, Drakos och Pernilla som ger er en smygtitt in i livet som konsult hos Sopra Steria.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt