Välj ditt land

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Vi är stolta över att vara utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Varje år undersöker Great Place to Work arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. För respektive land rankas sedan de allra bästa organisationerna, där rankningen baseras på företagens resultat från omfattande medarbetarundersökningar och organisationens kulturrevision.

Läs mer

Att jobba här

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt kreativa och kompetenta kollegor som tillsammans med oss vill bidra till ett bättre samhälle genom att driva digital transformation. Vill du vara med? Ta då en titt på våra lediga tjänster för att se om vi har något som passar dig. Finns det inga lediga tjänster som matchar din profil just nu får du gärna skicka in en spontanansökan.

Accelerate, vårt talangprogram

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande talangprogram för dig som är nyutexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult på ett ledande bolag i tillväxt.

Vi utvecklar marknadens vassaste konsulter och erbjuder dig med höga ambitioner en snabb och långsiktig utveckling.

Läs mer

Anställningsintervju online

Har du blivit kallad till en intervju? Grattis! Nu har du din chans att visa vem du är och vad du kan bidra med till tjänsten och företaget. Om du har blivit kallad till en intervju som ska ske online så är det några saker du behöver tänka på och förbereda innan själva intervjun. Här delar vi med oss av våra bästa tips för att du ska lyckas med en bra videointervju!

Läs mer 

Sopra Steria som arbetsgivare

Vi har en speciell och stark kultur som i flera avseenden skiljer sig från kulturen på andra IT-konsultföretag. Vi strävar efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur.

På Sopra Steria jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans – med både kollegor och kunder. Vår kultur smittar ofta av sig på våra kunder.

Vi tror på kraften i att dela våra kunskaper och erfarenheter med varandra och med kunderna. Vi tror på mindre internkonkurrens och mer teamwork.Har du några frågor?

Petra Fekete

Talent Acquisition Team Lead

petra.fekete@soprasteria.com

+46708965034

Kalle Forsell

Talent Acquisition Partner

kalle.forsell@soprasteria.com

+46703222252

Alexandra Rebane

Talent Acquisition Partner

alexandra.rebane@soprasteria.com

+46766358453