Välj ditt land

#1

Sveriges bästa arbetsplats

550

kollegor i Sverige

Topp 5

bolag inom digital transformation
Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa arbetsplats

Great Place to Work undersöker arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare.

Sopra Steria har fått toppbetyg i kamratskap, arbetsglädje och stolthet och så gott som alla svarar att de ser fram emot att komma till jobbet. 

Läs mer

Bild kunde inte laddas in

Vilka vi är

Vår kultur känns av alla som kliver in på något av våra kontor eller träffar oss digitalt. Vi strävar alltid efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur. Hos oss jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans. För det är först då, vi når längre

Kultur och värderingar

 

Sveriges främsta traineeprogram

Ansök till Sveriges främsta traineeprogram inom IT. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande talangprogram för dig som är nyutexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult på ett ledande bolag i tillväxt.

Hos oss blir du anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön samt förmåner precis som dina kollegor. Vårt mål är att utveckla marknadens vassaste konsulter och erbjuder dig med höga ambitioner en snabb och långsiktig utveckling.

Läs mer

Bild kunde inte laddas in

Sök praktikplats hos oss

Vill du göra din praktik eller LIA hos oss? Kul! Vi tar gärna emot dig som vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Skicka in en ansökan via länken nedan.

Ansök om praktikplats

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Fun@theoffice

Vi har ett koncept hos oss vi kallar fun@theoffice. Under det paraplyet samlas aktiviteter som gör det extra roligt att gå till jobbet. Exempelvis sommarfesten som du kan se glimtar av i filmen här. Förutom festliga aktiviteter har vi också träningsaktiviteter, välgörenhetsinitiativ och en massa annat som gör arbetsdagen mycket roligare.

Bild kunde inte laddas in

Meet the team

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser, Karriärföretag och vinnare för vår kompetens i  bland annat Svenska Designpriset, Sitevision Award och EMEA Award. Men vad är det som gör att man vill jobba här och hur kan en dag som konsult se ut?

Titta på vår serie Meet the team

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Utvecklas med oss

Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen över tid i branschen. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Som medarbetare hos oss får du schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på din karriärväg och goda möjligheter till utveckling. Tillsammans når vi längre.

Bild kunde inte laddas in

@soprasteria_se

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt här. Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Alexandra Rebane

Talent Acquisition Manager

alexandra.rebane

+467-663 584 53

Kalle Forsell

Talent Acquisition Partner

kalle.forsell

+4676-633 91 61

Johanna Romanoff

Talent Acqusition Partner

johanna.romanoff

+467-222 669 50

Svante Larsson

Talent Acquisition Partner

svante.larsson

+4670-394 00 21

Teodor Nellvik

Talent Acqusition Partner

teodor.nellvik

+467-385 001 40

Ina Tran

Talent Relations Specialist

ina.tran

+46738500130

Agnes Edlund

Talent Search

agnes.edlund

+46738500104

Viktoria Roosvald

Talent Search

viktoria.roosvald

+46731406455

Hanna Korell

Talent Search

hanna.korell

+46700833827

Sandra Bergström

Talent Search

sandra.bergström

+467 685 263 55