Att jobba på Sopra Steria

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Graduate Program

På Sopra Steria har vi ett Graduate Program till vilket vi varje år tar in ett stort antal nyutexaminerade studenter. Programmet ska ge dig insikt i hur vi på Sopra Steria jobbar och tänker, och har som mål att utveckla dig till att bli en riktigt bra konsult. Programmet pågår under nio månader och består av ett gediget introduktionsprogram, projektarbeten och flera professionella och sociala möten. 

Läs mer

Jobba hos oss

Vi söker ständigt kreativa och kompetenta kollegor som tillsammans med oss vill bidra till ett bättre samhälle genom att driva digital transformation. Vill du vara med? Ta då en titt på våra lediga tjänster för att se om vi har något som passar dig. Finns det inga lediga tjänster som matchar din profil just nu får du gärna skicka in en spontanansökan.

Sopra Steria som arbetsgivare

Vi har en speciell och stark kultur som i flera avseenden skiljer sig från kulturen på andra IT-konsultföretag. Vi strävar efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur.

På Sopra Steria jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans – med både kollegor och kunder. Vår kultur smittar ofta av sig på våra kunder.

Vi tror på kraften i att dela våra kunskaper och erfarenheter med varandra och med kunderna. Vi tror på mindre internkonkurrens och mer teamwork.HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Petra Fekete

Recruitment Team Lead

petra.fekete@soprasteria.com

+46708965034

MALIN STRENGBERG

Studentrekryterare

malin.strengberg@soprasteria.com

+46729981578