Välj ditt land

Vill du jobba i teknikens framkant?

Vill du jobba i teknikens framkant?

Att jobba här

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt kreativa och kompetenta kollegor som tillsammans med oss vill bidra till ett bättre samhälle genom att driva digital transformation. Vill du vara med? Ta då en titt på våra lediga tjänster för att se om vi har något som passar dig. Finns det inga lediga tjänster som matchar din profil just nu får du gärna skicka in en spontanansökan.

Graduate Program

På Sopra Steria har vi ett Graduate Program till vilket vi varje år tar in ett stort antal nyutexaminerade studenter. Programmet ger dig insikt i hur vi på Sopra Steria jobbar och tänker, och har som mål att utveckla dig till att bli en riktigt bra konsult. Programmet pågår under nio månader och består av ett gediget introduktionsprogram, projektarbeten och flera professionella och sociala möten. Du blir anställd som konsult med fast lön från dag ett och programmet löper parallellt med ditt arbete så att du får de bästa möjligheterna till att utvecklas till en av marknadens vassaste konsulter.

Läs mer

Anställningsintervju online

Har du blivit kallad till en intervju? Grattis! Nu har du din chans att visa vem du är och vad du kan bidra med till tjänsten och företaget. Om du har blivit kallad till en intervju som ska ske online så är det några saker du behöver tänka på och förbereda innan själva intervjun. Här delar vi med oss av våra bästa tips för att du ska lyckas med en bra videointervju!

Läs mer 

Vi är Great Place to Work certifierade

Vi är stolta över att vara Great Place to Work certifierade. Great Place to Work® certifiering är den enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser i Sverige. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats och baseras på 30 års studier av vad som får människor att trivas på och kunna utföra ett bra arbete på jobbet.

Läs mer

Sopra Steria som arbetsgivare

Vi har en speciell och stark kultur som i flera avseenden skiljer sig från kulturen på andra IT-konsultföretag. Vi strävar efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur.

På Sopra Steria jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans – med både kollegor och kunder. Vår kultur smittar ofta av sig på våra kunder.

Vi tror på kraften i att dela våra kunskaper och erfarenheter med varandra och med kunderna. Vi tror på mindre internkonkurrens och mer teamwork.Har du några frågor?

Petra Fekete

Recruitment Team Lead

petra.fekete@soprasteria.com

+46708965034