Sverige
Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa arbetsplats

Great Place to Work undersöker arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder. I Sverige bygger rankningen på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare.

Sopra Steria har fått toppbetyg i kamratskap, arbetsglädje och stolthet och så gott som alla svarar att de ser fram emot att komma till jobbet. Läs mer om utmärkelsen.

#1

Sveriges bästa arbetsplats

600

kollegor i Sverige

Topp 5

bolag inom digital transformation
Bild kunde inte laddas in

Vilka vi är

Vår kultur känns av alla som kliver in på något av våra kontor eller träffar oss digitalt. Vi strävar alltid efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur. Hos oss jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans. För det är först då, vi når längre. Läs mer om vår kultur och värderingar.

 

Sveriges främsta traineeprogram

Ansök till Sveriges främsta traineeprogram inom IT. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande talangprogram för dig som är nyutexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult på ett ledande bolag i tillväxt.

Hos oss blir du anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön samt förmåner precis som dina kollegor. Vårt mål är att utveckla marknadens vassaste konsulter och erbjuder dig med höga ambitioner en snabb och långsiktig utveckling. Läs mer om vårt traineeprogram här.

Bild kunde inte laddas in

Sök praktikplats hos oss

Vill du göra din praktik eller LIA hos oss? Kul! Vi tar gärna emot dig som vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Skicka in en ansökan via länken nedan.

Ansök om praktikplats

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Fun@soprasteria

Vi har ett koncept hos oss vi kallar fun@soprasteria. Under det paraplyet samlas aktiviteter som gör det extra roligt att gå till jobbet. Exempelvis sommarfesten som du kan se glimtar av i filmen här. Förutom festliga aktiviteter har vi också träningsaktiviteter, välgörenhetsinitiativ och en massa annat som gör arbetsdagen mycket roligare.

Bild kunde inte laddas in

Meet the team

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser, Karriärföretag och vinnare för vår kompetens i  bland annat Svenska Designpriset, Sitevision Award och EMEA Award. Men vad är det som gör att man vill jobba här och hur kan en dag som konsult se ut? Träffa några av oss från våra olika team.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vi är Sopra Steria

Som ledare inom innovation och hållbara digitala lösningar är det viktigt att ligga i framkant och ta ansvar. Vi vill vara där innan utmaningar uppstår, där utveckling sker. Med teknologin som utgångspunkt bygger vi framtidens samhälle och skapar skillnad för människor på riktigt. 

Bild kunde inte laddas in

@soprasteria_se

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt här. Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Alexandra Rebane

Talent Acquisition Manager

alexandra.rebane

+467-663 584 53

Kalle Forsell

Talent Acquisition Partner

kalle.forsell

+467-663 391 61

Johanna Romanoff

Talent Acqusition Partner

johanna.romanoff

+467-222 669 50