Välj ditt land
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Utvecklas med oss

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. I år tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2022 och Great Place To Work utsåg oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Som medarbetare hos oss får du schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på din karriärväg och goda möjligheter till utveckling. Tillsammans når vi längre.

Bild kunde inte laddas in

Våra lediga tjänster

Vi står inför en spännande tillväxtresa de närmsta åren och söker därför ständigt kreativa och kompetenta kollegor som tillsammans med oss vill bidra till att skapa ett samhälle i digital framkant. Låter det intressant? Se våra lediga tjänster eller spana in vårt traineeprogram.

Bild kunde inte laddas in

Praktikplats / LIA

Inom vissa utbildningar så ingår det att göra praktik eller LIA. Här lägger vi upp löpande inom vilka områden via har platser kvar, samt under vilka perioder. Är du intresserad får du gärna skicka in din ansökan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Till aktuella praktik/LIA-platser

Accelerate - Sveriges främsta traineeprogram

Ansök till Sveriges främsta traineeprogram inom IT. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande talangprogram för dig som är nyutexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult på ett ledande bolag i tillväxt.

Hos oss blir du anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön samt förmåner precis som dina kollegor. Vårt mål är att utveckla marknadens vassaste konsulter och erbjuder dig med höga ambitioner en snabb och långsiktig utveckling.

Läs mer

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Sveriges bästa arbetsplats

Vi är stolta över att vara utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

Varje år undersöker Great Place to Work arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. För respektive land rankas sedan de allra bästa organisationerna, där rankningen baseras på företagens resultat från omfattande medarbetarundersökningar och organisationens kulturrevision.

Läs mer om utmärkelsen

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Fun@theoffice

Vi har ett koncept hos oss vi kallar fun@theoffice. Under det paraplyet samlas aktiviteter som gör det extra roligt att gå till jobbet. Exempelvis sommarfesten som du kan se glimtar av i filmen här. Förutom festliga aktiviteter har vi också träningsaktiviteter, välgörenhetsinitiativ och en massa annat som gör arbetsdagen mycket roligare.

Bild kunde inte laddas in

@soprasteria_se

Sommarfest, toppturer, intervjuer med kollegor, information om spännande uppdrag och bilder på våra kontor. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Ta en titt här. 

Bild kunde inte laddas in

Meet the team

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser, Karriärföretag och vinnare för vår kompetens i  bland annat Svenska Designpriset, Sitevision Award och EMEA Award. Men vad är det som gör att man vill jobba här och hur kan en dag som konsult se ut?

Titta på vår serie Meet the team

Bild kunde inte laddas in

Tillsammans når vi längre

Vår kultur känns av alla som kliver in på något av våra kontor eller träffar oss digitalt. Vi strävar alltid efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur. Hos oss jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans. För det är först då, vi når längre. Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Kalle Forsell

Pappaledig Talent Acquisition Partner

Alexandra Rebane

Talent acquisition manager

alexandra.rebane

+46766358453

Åsa Nygårds

Talent Acquisition Partner

åsa.nygårds

+46738500151

Ina Tran

Talent Relations Specialist

ina.tran

+46738500130

Agnes Edlund

Talent Search

agnes.edlund

+46738500104

Viktoria Roosvald

Talent Search

viktoria.roosvald

+46731406455

Hanna Korell

Talent Search

hanna.korell

+46700833827