Ambitiös, engagerad, professionell, trevlig och generös?

Lämna en spontanansökan!

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Graduate-program

Inom Sopra Steria Skandinavien har vi ett graduate-program till vilket vi varje år tar in ett stort antal nyutexaminerade studenter från Sverige och Norge. Programmet ska ge dig insikt i hur vi på Sopra Steria jobbar och tänker, och har som mål att utveckla dig till att bli en riktigt bra konsult. Programmet pågår under nio månader och består av ett gediget introduktionsprogram, projektarbeten och flera professionella och sociala möten. Låter det intressant? Kolla in annonsen här nedan eller kontakta Malin Strengberg som ansvarar för vårt graduate-program.

Ansök till 2019 års program här

Lediga tjänster

JobbOrtAnsök senast

Vad är det bästa med Sopra Steria?

Möt några av våra medarbetare och hör dem berätta om varför de har valt att jobba på Sopra Steria och vad det är de uppskattar mest med att gå till jobbet.Har du några frågor?

Petra Fekete

Recruitment Team Lead

petra.fekete@soprasteria.com

+46708965034

Malin Strengberg

Studentrekryterare

malin.strengberg@soprasteria.com

+46729981578

Hur är det att jobba hos oss?

» Vi har en speciell och stark kultur som i flera avseenden skiljer sig från kulturen på andra IT-konsultföretag. Vi strävar efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur.

» På Sopra Steria jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans – med både kollegor och kunder. Vår kultur smittar ofta av sig på våra kunder.

» Vi tror på kraften i att dela våra kunskaper och erfarenheter med varandra och med kunderna. Vi tror på mindre internkonkurrens och mer teamwork.

Uppdatera profil

Har du tidigare sökt en tjänst eller anmält dig till vår kandidatbank kan du uppdatera din profil.

Begär länk för att uppdatera profil