Sverige

Digitaliseringen har transformerat mediebranschen, vilket har skapat nya möjligheter och utmaningar för företag att nå och engagera sin publik. Med övergången från traditionella medier till digitala plattformar, har behovet av innovativa tekniska lösningar blivit allt mer påtagligt. Sopra Steria, med sin djupa expertis inom digital transformation, är väl positionerat för att hjälpa mediebolag att navigera i detta nya landskap.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper mediehus att maximera sin digitala närvaro, effektivisera sina operativa processer och skapa en mer personlig och engagerande användarupplevelse. Genom att integrera avancerad analys, artificiell intelligens och molnteknik, möjliggör Sopra Steria för mediebolag att leverera innehåll som är relevant och tilltalande för dagens digitala konsumenter.

Våra tjänster sträcker sig från strategisk rådgivning och systemintegration till utveckling av digitala plattformar och lösningar för datahantering. Med Sopra Steria kan mediebolag försäkra sig om att de är rustade för att möta framtidens utmaningar och dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

Undrar du något? Hör av dig!

Dennis Nilsson 
dennis.nilsson@soprasteria.com 
+46 76 03 868 34

Bild kunde inte laddas in

Året med SVT 2023 - ett prisat uppdrag

SVT publicerar varje år en public service-redovisning där de redogör hur de uppfyllt sitt uppdrag under året som gått. Sopra Steria har återigen hjälp SVT att uppdatera sajten Året med SVT – en modern, digital produkt. Arbetet uppmärksammades även förra året genom att vinna silver i Publishingpriset.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt