Sverige

Efterfrågan på streamade TV-tjänster ökar snabbt och kunderna vill konsumera media överallt och på ett växande antal enheter. Sopra Steria levererar de digitala lösningar som krävs för att mediebranschen ska kunna leva upp till kundernas önskemål.

Lösningar för morgondagens krav

För att mediebolag ska lyckas öka sin tillväxt och lönsamhet krävs digitala lösningar som är anpassade till morgondagens krav. Sopra Steria levererar lösningar och konsulter med expertis kring OTT, multiscreen, Broadcast Management, kundhantering, integration och QA till mediebranschen.

Kundhantering och betalningslösningar

Kundernas sätt att konsumera media innebär att kundhantering blir allt viktigare för mediebolag för att kunna ta betalt för media som levereras. Sopra Steria levererar lösningar och experter kring kundhantering och betalningslösningar för mediebranschen.

 

Vi kan multiscreen

En multiscreenlösning gör det möjligt för slutanvändaren att se tv på flera olika skärmar med en enhetlig användarupplevelse. Sopra Steria levererar multiscreenlösningar till medie- och tv-branschen som är anpassade efter deras erbjudande till slutkunden.

Produkter och partners

  • MSA Focus
  • Irdeto
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Open CRX

 

 

 

ANSVARIG

Anders Uddenberg
Sales

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt