Sverige

Sopra Steria är fortsatt en av Sveriges bästa arbetsplatser

Igår kväll gick den prestigefyllda Great Place To Work prisutdelningen av stapeln. Sopra Steria är fortsatt i topp och utmärker sig som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Bolaget hamnar på topplistan för stora bolag med 250+ medarbetare.

Kulturen och arbetsmiljön är en otroligt viktig faktor för Sopra Steria. Därför genomförs varje år en medarbetarundersökning framtagen av Great Place To Work för att mäta och ta tempen på hur medarbetarna uppfattar arbetsplatsen. Great Place To Work har undersökt arbetskultur i över 20 år och rakningen för vilket resultat ett bolag får baseras på organisationers kulturrevision och resultatet från tusentals medarbetarenkäter där medarbetare fått utvärdera sina arbetsgivare.

– Att använda Great Place To Works metod för att mäta hur våra medarbetare uppfattar vår arbetsplats känns helt givet för oss. En av våra fem strategiska prioriteringar är nämligen att vara en fantastisk arbetsplats och för att möjliggöra detta arbete jobbar vi strukturerat, målmedvetet och kontinuerligt med undersökningen för att ständigt försöka utveckla och förbättra oss. Jag är oerhört stolt över hur alla vi som jobbar på Sopra Steria varje dag bidrar in i detta arbete och tillsammans skapar vår uppskattade arbetskultur. Det känns därför extra roligt att i år igen bli uppmärksammade av Great Place To Work och att återigen hamna i topplistan av stora bolag, säger Nina Adilstam, HR-Direktör, Sopra Steria.

Sopra Steria får fortsatt toppbetyg i kategorierna gemenskap, jämlikhet och lagarbete och så gott som alla lyfter fram stoltheten i att få jobba tillsammans med så härliga och kompetenta kollegor. Det är endast ett fåtal arbetsplatser som lyckas uppfylla kraven för att hamna på topplistan av Sveriges bästa arbetsplatser.Undrar du något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall