Sverige

I en värld där arbete inte längre är bundet till en specifik plats, erbjuder Microsoft Modern Workplace obegränsad flexibilitet. Anställda kan arbeta var som helst, när som helst, vilket inte bara ökar deras engagemang utan också bidrar till en bättre balans mellan arbete och privatliv. Vi hjälper företag och organisationer att bli effektivare och mer engagerade med verksamheten och omvärldens krav.

Undrar du något? Hör av dig!

Pu Fernqvist, Business Owner
pu.fernqvist@soprasteria.com
+46 708 965 099

Implementation

För att kunna tillhandahålla verktyg och IT-miljöer som engagerar och befriar istället för att begränsa användarna behövs en fungerade modern digital arbetsplats. Genom att kunna erbjuda en välfungerande modern digital arbetsplats uppnår organisationen en ökad intern produktivitet och medarbetarna får ut mer av sitt arbete. Vi har konsulter som är experter på området och som kan hjälpa er med implementationen. Våra experter har erfarenheter om lösningar on-prem, hybrid och moln.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Säkerhet och efterlevnad

Att ha kontroll över sin data är avgörande. Skydda personlig intigritet, hur och när infromation delas, förebygga dataintrång och missbruk av data, reducera ekonomisk risk och skadat anseende samt lagar och förordningar. Med hjälp av Microsoft Purview tillhandahålls en enhetlig datastyrningslösning som hjälper dig att hantera och styra din data. Vi har konsoluter som hjälper er på vägen mot en säker och compliant arbetssätt.

AI med Microsoft Copilot for Microsoft 365

Att använda sig av AI har stor inverkan på effektivisering av din verksamhet. Med hjälp av Copilot for Microsoft 365 får verksamheten hjälp med det dagliga arbetet och kan koncentrera sig på de arbetsuppfiter som är produktiva och engagernade. Det finns också risker med AI som du måste vara medveten om när det gäller säkerhet, integritet och konfidentiell data.

Låt våra experter guida dig I den nya eran av AI för att få en säker och genomtänkt implementation med framförallt en effektivare och mer engagerad verksamhet.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Low code / No code och automationer

Saknar ni idag möjligheten att snabbt och effektivt utan att behöva djup kunskap i utveckling kunna ta fram anpassade applikationer och automatisera dagliga rutiner? Då är Microsoft Power Platform är lösningen. Med hjälp av lågkodsverktyg kan du snabbt och enkelt skapa appar eller automatisera manuella flöden.

Har ni behovet att använda AI för att effektivisera kundservice, intranet eller er skräddarsydda implementation? Då är Copilot Studio något ni ska titta på! Våra experter hjälper er med allt från att komma igång med Power Apps eller Power Automate till att ta fram anpassade applikationer, automatiseringslösningar eller er egen Copilots.

Förändringsledning och verksamhetsutveckling

Har ert företag behov av en föränding i hur ni jobbar. Vi kombinerar teknisk expertis, verksamhetsförståelse samt insikt i medarbetarnas behov i den moderna digitala arbetsplatsen. En digital arbetsplats är mer än en teknisk plattform - det är också en ständigt pågående kulturell förändring som öppnar dörrar till nya arbetssätt för verksamheten. Förändringsledning, verksamhetsutveckling, utbildning och kommunikation är därför A och O I förvaltningen av Microsoft 365.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Det här kan vi hjälpa er med:

 • Effektivisera digitala arbetsplatsen med AI och Copilot for Microsoft 365
 • Skapa egna AI-baserade lösningar med Copilot Studio
 • Samarbete och kommunikation – Microsoft 365 och Microsoft Viva
 • Säkrare samarbete med Teams Premium
 • Teams telefoni
 • Säkra data och tjänster on-prem, hybrid eller cloud
 • Intranät och portaler i SharePoint
 • Applikationer och automatiseringar med Power Platform
 • Digitala strategier
 • Dokumenthantering i SharePoint och OneDrive
 • En modern digital arbetsplats
 • Förändringsledning, verksamhetsutveckling och rådgivning
 • Utbildning och user adoption
 • Migrering on-prem till cloud eller tenant to tenant.
 • Förstudier
 • Konfiguration
 • Förvaltning av Microsoft 365 och Power Platform

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt