Sverige

Vi använder de bästa plattformarna för CMS, e-handel och intranät, inklusive Headless-lösningar, containerteknologi, cloudtjänster, GDPR-compliant plattformar och moderna ramverk. Vårt arkitekturarbete anpassas alltid efter kundens behov, vilket gör våra projekt både roliga och varierande. Som digital partner fokuserar vi på att hjälpa våra kunder uppnå deras effektmål.

Förutom våra tjänster inom strategi, koncept, UX, design, analys, SEO, utveckling, service och förvaltning, är vi även experter inom verksamhetsutveckling och IT. Detta gör oss till den digitalbyrå som kunder som värdesätter långsiktiga partnerrelationer kan lita på för att enkelt skala upp och expandera. Vi är ledande inom affärs- och CRM-system, har specialister inom data och analys, och erbjuder experter inom verksamhetsutveckling, digitalt ledarskap och Digital Workplace, för att nämna några områden.

Undrar du över något? Hör av dig!

Lars Engblom, Business Owner
lars.engblom@soprasteria.com

Lars Engblom

 

Våra partners

Bild kunde inte laddas in

Sopra Steria säkerställer IT-stabilitet för Radiohjälpen

Sopra Steria har sedan 2021 arbetat med Radiohjälpen för att garantera stabil och säker IT-infrastruktur under deras insamlingskampanjer, inklusive Världens Barn och Musikhjälpen. Genom omfattande tester och kontinuerliga förbättringar har Sopra Steria möjliggjort smidiga e-insamlingar, vilket bidragit till ökat engagemang och fler donationer, bland annat genom ny funktionalitet som Swish QR-koder.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt