Sverige

Vi är partner med och använder de bästa plattformarna för t. ex. CMS, e-handel och intranät. Vi använder bl.a. Headless-lösningar, containerteknologi, cloudtjänster, GDPR-compliant plattformar och moderna ramverk för front- och backend. Vi tänker på kundens bästa när vi lägger arkitekturen och utgår inte ifrån ett fixt upplägg, därför blir våra projekt extra roliga och varierande, men viktigast av allt, som digital partner hjälper vi våra kunder att uppfylla deras effektmål. Vi löser uppgiften helt enkelt!

Digitalbyrån med extra bredd

Utöver de tjänster som vi som digitalbyrå erbjuder, t. ex. strategi, koncept, UX, design, analys, SEO, utveckling, service och förvaltning, så är vi även experter inom verksamhetsutveckling och IT. Det gör att vi är digitalbyrån för kunder som värdesätter långsiktiga partnerrelationer där möjligheter finns för att enkelt skala upp och skala ut.

Vi är ledande inom affärs- och CRM-system, vi har specialister inom data & analytics, vi erbjuder experter inom verksamhetsutveckling och digitalt ledarskap samt Digital Workplace för att nämna några områden.

Våra partners

✔ Sitevision

✔ Contentful

✔ Optimizely (Episerver)

✔ Umbraco

✔ Storm Commerce

 

KONTAKT

Mari Littmarck
Business Owner
+46 70 896 40 39
mari.littmarck@soprasteria.com

Marie Littmarck

 

Bild kunde inte laddas in

Teknik som möjliggör insamlingar skulle fungera bra oavsett belastning och utan driftstörningar.

För att kunna säkerställa att tekniken skulle fungera genomförde Sopra Steria en rad omfattande penetrations- och prestandatester under en månads tid. Analysen av testerna resulterade i en rad förbättringsåtgärder som utfördes hösten 2021. Tack vare Sopra Sterias omfattande kunskap och kompetens kring teknik i framkant, som exempelvis plattformen Contentful, kunde systemen stärkas så att 2021 års insamling till Musikhjälpen förflöt utan komplikationer.Vill du veta hur vi kan hjälpa just er?

Mari Littmarck

Business Owner

mari.littmarck

+46 70 896 40 39