Sverige

Sopra Sterias Optimizely-team består av erfarna utvecklare med fokus på avancerade webbplatser. Vi har stor erfarenhet av Optimizely-lösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med allt från publik webb, e-handel, personalisering och intranät till integrationer med era underliggande system.

Sopra Steria är Optimizely-partnern med extra bredd

Vårt Optimizely-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.

* Optimizely var tidigare känt under namnet Episerver, namnbytet skedde 2021.

Vår storlek är vår styrka

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

KONTAKT

Mari Littmarck
Business Owner
+46 70 896 40 39
mari.littmarck@soprasteria.com

Marie Littmarck