Sverige

Vi på Sopra Steria har lång erfarenhet att dimensionera och implementera effektiva CRM-lösningar både lokalt och som molntjänst. Vi är även en långsiktigt partner då vi både kan förvalta och hjälpa till att skapa största möjliga nytta av CRM-systemet. Vi är partners till de stora CRM-plattformarna såsom Salesforce och Microsoft Dynamics CRM, men skräddarsyr också lösningar utifrån era behov och önskemål. Vill du diskutera hur du kan effektivisera dina affärs- och CRM-processer? Vi bjuder på en timmes gratis konsultation!

I dag är goda relationer till kunderna viktigare än någonsin. Toppinformerade kunder beslutar idag när och från vem de ska köpa produkter och tjänster och konkurrensen är därför stor mellan företagen. Genom målinriktad användning av befintlig kundinformation kan företag säkerställa och skräddarsy erbjudanden som tilltalar kunden. Ett rätt implementerat CRM ger verksamheten alltså inte bara insikt om möjligheter till att skapa affärer med varje kund, utan det blir också ett verktyg till att mäta kundernas värde.

Undrar du över något?
Hör av dig!

Pu Fernqvist
Business Owner Microsoft D365
Pu Fernqvist

Lars Engblom
Business Owner Salesforce 
Lars Engblom

Bild kunde inte laddas in

Full kontroll över hela affären i CRM:et

När efterfrågan på solceller alltmer växte från befintliga kunder, valde Telge Energi att starta ett helt nytt affärsområde för sol. Målbilden för Telge Energi var att ta ägarskap och ha full kontroll över hela solaffären för att kunna hålla stadig fokus på tillväxtområdet, men också för att kunna göra kundupplevelsen bättre. Det man ville göra var att ta fram ett flöde i CRM-systemet för en ny produktgrupp, där befintliga strukturer och flöden skulle användas så långt det var möjligt.

Bild kunde inte laddas in

Salesforce CRM

Genom att erbjuda en integrerad CRM-plattform som ger en enhetlig vy av en kund hjälper det företag att förenkla processer och förbättra kundupplevelser. Salesforce används brett över olika branscher och företagsstorlekar på grund av dess omfattande uppsättning funktioner, skalbarhet och ekosystem av applikationer och partners som stödjer dess plattform.

Läs mer om möjligheterna med Salesforce här

Microsoft Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics CRM är en kraftfull plattform som hjälper företag att hantera och förbättra sina kundrelationer. Genom att automatisera och effektivisera försäljnings-, marknadsförings- och kundtjänstprocesser, ger Dynamics CRM er de verktyg ni behöver för att öka kundnöjdheten, förbättra samarbetsmöjligheter och driva tillväxt. Upptäck hur Dynamics CRM kan transformera ert företag med djupa insikter, flexibla lösningar och en enhetlig kundupplevelse.

Läs mer om vårt partnerskap med Microsoft här
Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt