Sverige

Med Salesforce får ni den senaste plattformen som revolutionerar medarbetares möjligheter inom sälj, kundtjänst och digital marknadsföring. Vi hjälper er att skapa de bästa förutsättningarna för en optimerad kundupplevelse. Vi har expertis inom implementation, utveckling, förvaltning samt strategisk rådgivning.

Salesforce Summit Partner

ANSVARIG

Lars Engblom
Business Owner Salesforce

Lars Engblom

Bild kunde inte laddas in

Alla möjligheter med Saleforce Cloud

Upptäck Salesforces Customer 360 som förstärker försäljning, service, marknadsföring, handel och IT genom att skapa en enhetlig vy över kundinformation.

Salesforce erbjuder olika produkter, kallade clouds, för att stödja olika företagsprocesser, som sälj, marknadsföring och kundsupport. Med analysverktyget CRM Analytics kan du fatta datadrivna beslut genom tydliga visualiseringar.

Oavsett företagets behov och bransch finns det möjligheter att dra nytta av Salesforces lösningar. Utforska mer för att förstå hur Salesforce kan optimera din verksamhet.

Läs mer om Salesforce Cloud

Vår tekniska expertis och erbjudande

Optimera ert sätt att använda Salesforce med våra omfattande tjänster. Vi kombinerar branschexpertis med teknisk skicklighet och lång erfarenhet inom systemintegration för att erbjuda er skräddarsydda lösningar.

Oavsett om ni behöver utveckla en ny CRM-strategi, implementera molntjänster eller maximera värdet av befintligt data så stödjer vi er genom hela processen. Vi erbjuder en skalbar och flexibel tjänst för hantering av Salesforce-applikationer.

Det kan vara enskilda resurser eller konfiguration och utveckling som tjänst. Vi anpassar oss efter era behov av kapacitet och kompetens, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Läs mer om vår expertis
Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt