Sverige

Med Salesforce får ni den senaste teknologin som revolutionerar medarbetares möjligheter inom sälj, kundtjänst och digital marknadsföring vilket skapar förutsättning för en optimerad kundupplevelse.

Kontaktperson:
Lars Engblom, Business Owner: Salesforce & Martech

Uppgifter:
+46 70 896 50 03
lars.engblom@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Salesforce solution & customer strategy

Som end-to-end leverantör använder vi vår branschexpertis, vårt tekniska kunnande och vår långa erfarenhet inom integration av informationssystem för att hjälpa er att öka och optimera användningen av Salesforce teknologier. Oavsett om det handlar om att sätta en CRM-strategi, implementera molntjänster eller maximera värdet av befintligt data så är vi med er hela vägen.

Martech (Marketing Technology)

Martech är en strategi inom marknadsföring och försäljning som handlar om att nyttja teknik och data för att automatisera kundinteraktioner med hög relevans och på ett personaliserat sätt.

Vi hjälper till med allt ifrån val av system till implementation, strategi och arbetssätt för digital marknadsföring, kundkommunikation samt leads- & kundbearbetning.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

FAST – application management

Konfiguration och utveckling-as-a-Service, inte enskilda resurser. Vi erbjuder en skalbar och flexibel tjänst för application management som anpassas efter era behov av kapacitet och kompetens inom Salesforce.


Bild av Business Owner: Salesforce & Martech Lars Engblom

Intresserad av att veta mer?

Kontakta:

Lars Engblom

Business Owner: Salesforce & Martech

+46 70 896 50 03

lars.engblom@soprasteria.com