Sverige

Med Salesforce får ni den senaste teknologin som revolutionerar medarbetares möjligheter inom sälj, kundtjänst och digital marknadsföring. Vi hjälper er att skapa de bästa förutsättningarna för en optimerad kundupplevelse. Vi har expertis inom implementation, utveckling, förvaltning samt strategisk rådgivning.

Vad vi hjälper er med

Som end-to-end leverantör använder vi vår branschexpertis, vårt tekniska kunnande och vår långa erfarenhet inom integration av informationssystem för att hjälpa er att öka och optimera användningen av Salesforce teknologier. Oavsett om det handlar om att sätta en CRM-strategi, implementera molntjänster eller maximera värdet av befintligt data så är vi med er hela vägen.

Datadriven marknadsföring och kommunikation

Martech är en strategi inom marknadsföring och försäljning som handlar om att nyttja teknik och data för att automatisera kundinteraktioner med hög relevans och på ett personaliserat sätt. Vi hjälper till med allt ifrån val av system till implementation, strategi och arbetssätt för digital marknadsföring, kundkommunikation samt leads- & kundbearbetning.

Application management

Vi erbjuder en skalbar och flexibel tjänst för hantering av Salesforce-applikationer. Det handlar inte om enskilda resurser, utan om konfiguration och utveckling som en tjänst. Vi anpassar oss efter era behov av kapacitet och kompetens, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Med vår hjälp kan ni utnyttja potentialen hos Salesforce fullt ut. Tillsammans tar vi er verksamhet och era kundrealationtill nästa nivå

 

KONTAKT

Lars Engblom
Business Owner Salesforce
+46 70 896 50 03
lars.engblom@soprasteria.com

Lars Engblom