Sverige

På Sopra Steria kombinerar vi flexibilitet med expertis för att leverera skräddarsydda Salesforce-lösningar. Vårt team av erfarna specialister är redo att stödja er genom hela processen – från rådgivning och implementation till förvaltning och utveckling. Vi strävar efter att förstå era unika behov för att säkerställa att ni får ut mesta möjliga av er Salesforce-investering.

ANSVARIG

Lars Engblom
Business Owner

Lars Engblom

Vårt erbjudande

Med Salesforce får ni den senaste plattformen som revolutionerar medarbetares möjligheter inom CRM, sälj, kundtjänst och digital marknadsföring. Vi hjälper er att skapa de bästa förutsättningarna för en optimerad kundupplevelse. Vi erbjuder expertis och tjänster inom hela Salesforces såsom Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Engagement, Experience Cloud och dess andra produkter.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Hur vi arbetar

Som helhetsleverantör använder vi vår branschexpertis, vårt tekniska kunnande och vår långa erfarenhet inom integration av informationssystem för att hjälpa er att öka och optimera användningen av Salesforce plattformen.

Sopra Steria arbetar med ett helhetsgrepp och hjälper våra kunder i deras förändringsresa​ med expertis för Salesforce men också omgivande system för ERP, Finans och legacy system. Oavsett om det handlar om att sätta en CRM-strategi, implementera molntjänster eller maximera värdet av befintligt data så är vi med er hela vägen. Vi är en leverantör med styrkan hos en global strategisk partner samt närheten och flexibiliteten hos en lokal byrå. ​

Vi arbetar hårt för att vara en trygg och transparant partner bland våra kunder​ och agerar affärsnära och är en proaktiv och strategisk partner till våra kunder. Vår kultur bygger på ​”power of sharing”, både internt och externt - något som våra kunder uppskattar​.

Certifieringar

Vårt svenska team är stolt över att inneha över 60 Salesforce-certifieringar, vilket bevisar vår breda och djupa kunskap inom olika områden. Som Salesforce Summit Partner är vi engagerade i att följa bästa praxis och leverera högkvalitativa lösningar. Vårt internationella nätverk innebär att vi har tillgång till över 1 000 certifieringar globalt, vilket säkerställer att vi kan möta alla era behov.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Läs mer om möjligheterna med Salesforce

Läs mer om Salesforce molnbaserade tjänster inom bland annat försäljning, kundservice, marknadsföring.

Om Salesforce Cloud

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt