Sverige

Sopra Steria har lång erfarenhet av affärs- och ekonomisystem och av att arbeta nära ekonomifunktioner i organisationer. Vi vet vilka besparingar företag får genom att lyckas med sitt affärssystem, inte minst på grund av ett mycket effektivare arbetsflöde genom hela organisationen. Vi kan hjälpa er med allt från rådgivning till implementering och förvaltning.

Vi utgår från standard samt anpassar baserat på specifika kundbehov. Vår kompletterande kompetens inom CRM, Analys & Insikt samt webb gör att vi kan ta ett helhetsansvar kring våra kunders digitaliseringsresa och bland annat att hantera allt från ekonomistyrning och analys till prognostisering och fakturering.

Maximera värdet av er Dynamics-lösning med vår 8-timmars AIM Assessment

Vi erbjuder en omfattande utvärdering av ert företags nuvarande Dynamics-lösning. Vi analyserar systemets prestanda, säkerhet och funktionalitet för att identifiera områden som kan förbättras och moderniseras. Målet är att optimera systemet för att göra det mer effektivt och hållbart samt att ge rekommendationer för en smidig övergång till molnbaserade lösningar om det är relevant. Maximera värdet av era Dynamics-investeringar genom att säkerställa att er IT-miljö bäst stöder era verksamhetsbehov.

AIM Assessment

 

Undrar du över något?
Hör av dig!

Christer Söderholm, Business Owner 
christer.soderstrom@soprasteria.com

 

Bild kunde inte laddas in

Telenor Connexion moderniserar med molnbaserad lösning

Telenor Connexion har uppgraderat sitt affärssystem till Microsoft Dynamics 365 Business Central, vilket har resulterat i en mer flexibel och effektiv verksamhet. Den nya molnbaserade lösningen minskar manuella rutiner och integrerar avancerade verktyg för fakturahantering och analys. Genom samarbetet med Sopra Steria har Telenor Connexion fått en skräddarsydd och framtidssäkrad plattform som förbättrar kundnöjdheten och verksamhetens effektivitet.

Bild kunde inte laddas in

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ett komplett affärssystem för verksamhetsstyrning som hjälper dig att koppla ihop ekonomi, projekt, försäljning, produktion, service och drift och på så sätt effektivisera affärsprocesser, förbättra kundkommunikationen och fatta bättre beslut. Vi hjälper er med allt från rådgivning, införande, förvaltning och support.

Läs mer om Business Central här

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Finance & operations är ett modernt och flexibelt affärssystem som hjälper större organisationer och företag att styra och övervaka resultatet av sin finansiella verksamhet i realtid, förutspå framtida resultat och fatta datadrivna beslut för att driva tillväxt.

Läs mer om Finance & Operations här
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Microsoft Dynamics 365 Subscription billing solution

Vi förstår utmaningarna som Tech-, SaaS- och andra prenumerationsbaserade företag står inför med att hantera kundavtal, tjänster och återkommande fakturering. Vårt affärssystem för Subscription Billing automatiserar och förenklar "quote-to-cash"-processen, erbjuder flexibla prissättningsplaner och hanterar kunddata effektivt. Lösningen stödjer olika fakturerings- och prismodeller samt global redovisningsstandard. Den riktar sig till både mellanstora och stora företag inom olika branscher som använder prenumerationsbaserade affärsmodeller.
Läs mer om Subscription billing solution här

Dynamics 365 Supply Chain Management

Öka synligheten, intelligensen och kontrollen över försörjningskedjan med Dynamics 365 Supply Chain Management. Hantera allt från planering, upphandling och inköp till produktion och leverans på ett smart sätt. Genom att samla data på ett ställe och applicera inbyggd AI kan du exempelvis:

1. Förutse efterfrågan och fatta produktions- och lagerbeslut därefter. 

2. Förutse underhållsbehov innan olyckan är framme samt få insyn i din verksamhet i realtid. 

Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt