Sverige

Ett bra affärssystem anpassad till verksamhetens behov är vital i dagens digitaliserade värld. Tidigare kunde förändringar planeras i god tid, men idag är det kunderna som sätter premisserna för hur snabbt förändringarna ska ske. 

För att bibehålla ett bra försprång mot konkurrenterna krävs rätt lösning på rätt plats. Men att stärka affärsprocesserna och optimera lönsamheten är en stor utmaning för många företag då de sitter med system som inte är anpassade till dagens verksamhet. 

Varför nytt affärssystem?

Det finns idag en uppsjö av affärssystem att välja mellan från både stora och små leverantörer. I valet av affärssystem behöver man ha förståelse för företagets verksamhet och dess krav och behov för att vara säker på att systemet verkligen passar verksamheten. Affärssystemet ska trots allt klara av att uppfylla organisationens specifika behov och också kunna hantera de processer och uppgifter användarna behöver utföra i sitt dagliga arbete. 

Sopra Steria har lång erfarenhet av affärs- och ekonomisystem och av att arbeta nära ekonomifunktioner i organisationer. Vi vet vilka besparingar företag får genom att lyckas med sitt affärssystem, inte minst på grund av ett mycket effektivare arbetsflöde genom hela organisationen.

Anledningar till att uppgradera affärsystem

 

Vi baserar vår leverans av affärssystem på:

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Microsoft Dynamics 365 Finance
  • Microsoft Dynamics 365 Finance Subscription Billing
  • Microsoft Dynamics 365 Project Operations
  • Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Vi utgår från standard samt anpassar baserat på specifika kundbehov. Vår kompletterande kompetens inom CRM, Analys & Insikt samt webb gör att vi kan ta ett helhetsansvar kring våra kunders digitaliseringsresa och bland annat att hantera allt från ekonomistyrning och analys till prognostisering och fakturering.


ANSVARIG

Christer Söderholm
Business Owner

 

Bild kunde inte laddas in

Dynamics 365 Supply Chain Management

Öka synligheten, intelligensen och kontrollen över försörjningskedjan med Dynamics 365 Supply Chain Management. Hantera allt från planering, upphandling och inköp till produktion och leverans på ett smart sätt. Genom att samla data på ett ställe och applicera inbyggd AI kan du exempelvis:

1. Förutse efterfrågan och fatta produktions- och lagerbeslut därefter. 

2. Förutse underhållsbehov innan olyckan är framme samt få insyn i din verksamhet i realtid. 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt