Sverige

En ledande cloudplattform för automatiserade användarupplevelser

ServiceNow är världens ledande cloudplattform för automatiserade digitala användarupplevelser. Vårt tidiga fokus på plattformen ServiceNow har gett oss ett försprång både erfarenhets- och kompetensmässigt. Efter fler än 200 projekt hos över 70 olika kunder är vi den ledande ServiceNow-partnern på marknaden med den högsta partner-nivån.

ANSVARIG

Gabriel Konrad
Business Owner

Gabriel Konrad

service-now-partner-elite

Bild kunde inte laddas in

Känner ni igen er?

Digitaliseringen har skett stegvis hos många organisationer och företag vilket har resulterat i komplexa system och lösningar som inte alltid designats för att fungera ihop. Det här skapar situationer som många företag känner igen sig i:

  • Onaturligt flöde i de digitala processerna
  • System som kräver manuell handpåläggning
  • Långsam och krånglig användarupplevelse
  • Svår och resurskrävande vidareutveckling
  • Oklart internt ägandeskap
Bild kunde inte laddas in

Därför ska ni använda ServiceNow

På samma sätt som olika streamingplattformar en gång förändrade sättet att se på film eller lyssna på musik, förändrar ServiceNow sättet många företag jobbar på. ServiceNow är ett fantastiskt kraftfullt verktyg för att skapa digitala arbetsflöden och ökad effektivitet genom att koppla samman människor, funktioner och IT-system.

Detta i sin tur frigör värdefull tid för medarbetarna, optimerar produktiviteten, minskar kostnaderna och ökar öppenheten och samarbetet inom hela organisationen.

 

Fördelar med ServiceNow

  • Kan integreras med andra IT-system
  • Skalbar grundplattform som kan byggas ut
  • Anpassat för mobil, surfplatta och dator

Sopra Steria som er partner

Vi har under årens lopp samlat på oss en gedigen expertis inom alla kompetensområden inom ServiceNow. Och förutom de mer specifika utvecklingsdelarna har vi plattformsövergripande kompetens inom exempelvis förändringsledning, projektledning, affärsutveckling och UX. Detta är områden som adderar och säkerställer en extra höjd i din investering. Sammantaget har detta gett oss den högsta partnernivån, Elite, inom ServiceNow.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt