Sverige

ServiceNow prisar IT-konsultbolaget Sopra Steria

ServiceNow delar varje år ut ett pris till sina mest framstående partners. I fredags prisades IT-konsultbolaget Sopra Steria som fick ta emot utmärkelsen ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the year och slog liknande konsultbolag i hela Europa, mellanöstern och Asien.

I fredags den 1 april delades den prestigefyllda utmärkelsen ut på ServiceNows digitala event EMEA Partner Award av ServiceNow Global Alliance and Chanel Ecosystem (ACE). Motiveringen är att Sopra Steria har stuckit ut inom apputveckling och hur utvecklarna har byggt apparna i plattformen. De la även fokus på Sopra Sterias tillväxtresa.

– Vi är otroligt stolta över att ha vunnit detta pris. Det är verkligen ett kvitto för vårt arbete inom ServiceNow och att det vi gör läggs märke till internationellt, säger Amir Hantash, affärsområdeschef på Sopra Steria.

Enastående resultat
Partnerna som vinner de högst uppsatta utmärkelsena sticker ut för att arbetsproccessen och tjänsten har varit enastående. Årets utmärkelser baseras på partnerpresentationer för 2021 genom att utvärdera följande nyckeltal: intäkter, tillväxt, produktexpansion, tillväxt i arbetsflöde och kompetens samt innovation med effekt på digital transformation.

– EMEA-utmärkelse är global vilket innebär att vi har konkurrerat med liknande konsultbolag i hela Europa, mellanöstern och Asien. Otroligt roligt att vi prisas med en sån här viktig utmärkelse och att vi fortsatt kan erbjuda våra konsulter en så spännande arbetsplats med minst sagt utvecklande projekt, fortsätter Amir.

Över 250 ServiceNow-konsulter
Sopra Steria är ServiceNow Elite partner vilket innebär att man måste ha hög kompetens inom plattformen och kapacitet att leverera de mest omfattande ServiceNow-projekten. Sopra Steria har i Skandinavien ett team om 250 konsulter med kompetens inom hela plattformen och jobbar idag med över 70 kunder inom både offentlig som privat sektor.

För mer information, kontakta:
Therese Eriksson
Marketing Director