Sverige

För att realisera värdet av insamlad och bearbetad data behöver ändamålsenliga och agerbara analyser tillgängliggöras inom organisationen. 

Oavsett om det handlar om automatiskt uppdaterade och distribuerade rapporter kopplat till ledning och styrning, operativa rapporter i valt Business intelligence-verktyg, generativ Artificiell intelligens (AI) eller avancerade Machine Learning (ML) modeller, så kan Sopra Steria hjälpa er organisation att få ut det bästa av er data. Tillsammans förbättrar och utvecklar vi nya värdeskapande lösningar med hjälp av de senaste teknikerna, oavsett var på den datadrivna resan ni befinner er.  

Analyslösningar vi kan stötta med: 

  • Klassisk BI (Business Intelligence) visualiserat i verktyg såsom PowerBI, Tableau och Qlik
  • Implementering av generativa AI-modeller såsom LLM (large language models)
  • Machine Learning och avancerad analys
  • Implementering av AI på AzureOpen AI
  • Avancerade analyslösningar med stora datamängder
  • Proaktiva och prediktiva analyser
  • Explorativ analys
  • Prognostisering

 

Undrar du över något?
Hör av dig!

Anna Sandell, Business Owner
anna.sandell@soprasteria.com

Anna Sandell

Bild kunde inte laddas in

Sveriges Ingenjörer undersöker maskininlärning för att förutse medlemsavhopp

Tillsammans med Sopra Steria utforskade Sveriges Ingenjörer under hösten 2022 nyttan av avancerad analys för att behålla medlemmar. Genom ett sex veckor långt projekt utvecklades en effektiv maskininlärningsmodell som kunde förutsäga medlemsavhopp och identifiera varningssignaler.

Bild kunde inte laddas in

AI & Machine Learning Workshop

Utforska potentialen med AI och maskininlärning! Vi ägnar en halv dag tillsammans åt att identifiera lönsamma affärsmöjligheter inom artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) för din organisation.

Läs mer om erbjudandet här

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt