Sverige

Sopra Steria rekryterar ytterligare fyra experter inom Cybersecurity

På Sopra Steria tar vi säkerhet på största allvar, vi tillhandahåller idag end-to-end säkerhet till några av Nordens mest samhällsviktiga företag och organisationer. I en tid där digitala hot ständigt utvecklas och behovet av cybersäkerhet ökar tar Sopra Steria ytterligare ett kliv framåt i målsättningen att säkra den digitala världen och stärker nu teamet med ytterligare spetskompetens inom cybersäkerhet.

Sopra Sterias nordiska Cybersecurity-team med fler än 250 experter inom Cybersäkerhet, informationssäkerhet & IAM får nu ytterligare förstärkning av Jörgen Elovsson, Thomas Thelin, Karen Lawrence och Joakim Åkerlund som varmt välkomnas till bolaget.

 – Det känns fantastiskt att få förmånen att välkomna Jörgen, Thomas, Karen och Joakim till teamet. Vi är nu i en position där vi har en av nordens största kompetensmiljöer inom Cybersecurity och det ger oss också möjlighet att hjälpa fler kunder med att öka sin motståndskraft och förbättra sin compliance, säger Robert Ballantyne, Business Owner Cyber Security, IAM & Connectivity på Sopra Steria.

Tack vare ett ännu starkare team kommer Sopra Steria i ännu större utsträckning agera som den föredragna partnern. Med ökade krav avseende cybersäkerhet, informationssäkerhet och compliance hjälper Sopra Steria sina kunder att hitta rätt nivå av säkerhet vs. risk, vilket därmed hjälper dem att fortsätta utveckla sin digitala affär på ett effektivt och tryggt sätt.Undrar du något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37