Sverige

Pressmeddelande: Karriärföretagen utser Nina Adilstam till Årets HR-direktör 2022

Sedan två år tillbaka har Nina Adilstam tagit rollen som HR-direktör på Sopra Steria Sverige. Igår utsågs hon under det prestigefyllda eventet Stora Karriärdagen, som arrangeras av Karriärföretagen, till Årets HR-direktör för sitt arbete. Ett bevis på att hennes engagemang för både teamet, medarbetarna och arbetet i ledningsgruppen gjort resultat.

Att utses till Årets HR-direktör av prestigefyllda Karriäföretagen är minst sagt en kvalitetsstämpel. Utmärkelsen där Adilstam var nominerad är under kategorin ”Stora företag” och det var med stor glädje som hon igår utsågs som vinnare. Motiveringen lyder:

"Nina Adilstam har på kort tid implementerat och utvecklat ett utmärkt Employer Branding-arbete hos Sopra Steria. Att Sopra Steria har Sveriges attraktivaste traineeprogram är ingen slump, och detta kan vi ge ett stort tack till Nina. Under hennes ledning skapas engagemang och kvalité vilket säkerställer att Sveriges unga talanger söker sig just till Sopra Steria. Karriärföretagen nominerar härmed Nina Adilstam till Årets Personaldirektör."

–      Det är med stor ödmjukhet som jag igår fick ta emot den här hedersutmärkelsen av Karriärföretagen och jag är så stolt. Självklart inte bara över den riktning jag tagit HR-arbetet på Sopra Steria utan också över teamet och alla kollegor. Vi är ett riktigt kanongäng och det är en ynnest att få gå till jobbet, varje dag. Nu ser jag fram emot allt fantastiskt vi ska bygga framåt, resan har bara börjat, säger Nina Adilstam, HR-direktör på Sopra Steria.

 Läs mer om de nominerade och vinnarna här: https://karriarforetagen.se/foretag/

För mer information, kontakta:
Therese Eriksson
Marketing Director