Sverige

Lansering av ny hemsida för AQ3 Arkitektur

Arkitektkontoret AQ3 behövde en hemsida som effektivt kunde kommunicera deras varumärke och värdeord och Sopra Steria fick äran att ta fram hemsidan. Projektet har haft tight deadline så för att kunna hålla både högt tempo och kvalitét i leveransen arbetade teamet nära kunden. Resultatet blev en modern, ren och personlig hemsida med inspiration från rumslighet, byggnadsmaterial och arkitektur.

AQ3 är ett litet och personligt arkitektkontor som arbetar ed arkitektur, stadsbyggnad och landskap med fokus på människor, hållbarhet och användbarhet. Hemsidan lanserar idag, 7 december. Samma dag är även arkitekten Andreas Forsberg från AQ3 med i SVTs program Husdrömmar. 

– För oss har det varit viktigt att vi får en hemsida med den personlighet och estetik som representerar vårt arkitektkontor. Vi valde EGGS part of Sopra Steria som leverantör för deras professionalitet, känsla för design och lyhördhet. Under hela arbetet har vi haft en nära kontakt och ett smidigt samarbete. Vi är jättenöjda, säger Andreas Forsberg, delägare AQ3 Arkitektur.

Arbetsgruppen från Sopra Steria bestod av Ninni Bäckström (Creative Lead), Sofia Westin (UW/UI designer), Fanny Sundlöf Bäckström (utvecklare) och Lina Larsson (UX/UI designer).

– Det har varit ett inspirerande och kreativt uppdrag där vi fått jobbat med en kund som liksom vi arbetar med människor i centrum och gör värdeskapande projekt. Vi har haft en tajt dialog under hela projektet för att lyckas ro i hamn detta på 5 veckor. Det har varit högt i tak, lärorikt och spännande att få arbeta med ett arkitektkontor med hög amibtionsnivå och kvalitekänsla. Vi är glada över den nya relationen och stolta över webbplatsen, säger Ninni Bäckström, Creative lead på Sopra Steria.

Besök hemsidan här.