Sverige

Sopra Steria vinner ramavtal med Nordic Medtest

Nu står det klart att Sopra Steria blir en av nyckelleverantörerna hos Nordic Medtest av konsulttjänster inom IT. I en konkurrens bland 18 leverantörer tillhör Sopra Steria de vinnande anbudsgivarna inom områdena test- och testledning samt mjukvaruutveckling.

Avtalet mellan Nordic Medtest och Sopra Steria gäller från januari 2023 med en avtalstid på 24 månader. Det finns även möjlighet till förlängning i ytterligare 24 månader. Sopra Sterias konsulter kommer bistå med expertis i Nordic Medtests arbete för en fungerande digital infrastruktur inom e-hälsa, vård och omsorg.

År 2022 var ett framgångsrikt år för Sopra Steria där man vunnit flera spännande upphandlingar och prisats för sina insatser. Nu startar år 2023 igång med en ny upphandling som sätter riktningen för ett nytt minst lika framgångsrikt år.

–      Vi är väldigt glada och stolta över att ha blivit utvalda som en av ramavtalsleverantörerna i denna upphandling. Uppdraget känns helt rätt för oss då vi ser att vår mångåriga erfarenhet av mjukvaruutveckling, test och testledning kommer att göra skillnad för Nordic Medtest. Att bira till en fungerande digital infrastruktur inom hälsa, vård och omsorg är dessutom i linje med Sopra Sterias strategi, säger Anders Burestig, VD på Sopra Steria.

 Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Therese Eriksson

Marketing Director

therese.eriksson

+46 733 265 434