Sverige

Sopra Steria blir certifierad Guldpartner hos Sitevision

Nu står det klart att Sopra Steria blivit utsedda till Guldpartner av Sitevision. För att bli partner måste företaget bland annat ha flera certifierade webbutvecklare och rätt kunskap och verktyg. Något som vi på Sopra Steria har mångårig kunskap inom.

Det nya partnerskapet mellan Sopra Steria och Sitevision innebär ett närmre samarbete och en stärkt leverans av CMS-lösningar till våra kunder och partners. I tillägg till guldpartnerskapet har Sopra Steria nu även fem nya Certified Sitevision Solution Developers.

– Vi tycker det är fantastiskt kul att bli certifierad guldpartner hos Sitevision! Guldpartnerskapet visar att vi har en hög kompetensnivå inom utveckling och leverans av Sitevisionlösningar, vilket vi är väldigt stolta över. Med ett ständigt ökande antal certifierade utvecklare gör vi nu vårt Sitevision-erbjudande ännu större och bredare och fäster siktet på platinumpartnerskap, säger Tommie Goldhammer, Business Developer, Sopra Steria.

Sopra Steria har stor erfarenhet av Sitevision-lösningar till privat och offentlig sektor. Vi kan hjälpa företag med både publik webb samt med intranät och integrationer till deras underliggande system. Teamet från Sopra Steria som jobbar med Sitevision består av certifierade utvecklare som leds av en av marknadens mest erfarna Sitevision-konsulter med mycket nära relation till Sitevision.

– Vi är väldigt stolta att ha blivit utsedda till Guldpartner av Sitevision. Det är ett kvitto på vår kompetens inom området och även att samarbetet med Sitevision fungerar utmärkt, säger Mari Littmarck, Business Owner, Sopra Steria.Undrar du något? Hör av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37