Sverige

Nyhet: Sopra Steria anordnar kunskapsevent om innovation och hållbarhet på Space Stockholm

Den 24 november tar IT-konsultbolaget Sopra Steria över det digitala kulturcentret Space Stockholm för sitt kunskapsevent Power of Sharing. Temat för eftermiddagen är Business of the future – innovation & sustainability och plats på scen är bland andra Ola Rosling från Gapminder, Nexhi Deti från Microsoft och Trine Skei Grande från Footprint.

Under flera år har man anordnat kunskapseventet Power of Sharing för att sprida kunskap om specifika ämnen inom digitalisering mot kunder och intressenter. I år har man valt att fokusera på innovation och hållbarhet och några av frågorna som ska besvaras är bland andra; hur man ska navigera i en värld som ständigt förändras? Hur kan digitalisering, processer och affär utnyttjas på ett innovativt sätt för att göra hållbarhet till en konkurrensfördel och leda till ökad lönsamhet?  

– Det här är otroligt viktigt för oss och en möjlighet för oss att sprida vår, våra partners och kunders kunskap. I år är vi på Space Stockholm vilket är helt i linje med vår strategi att vara ett ledande företag och vi ser mycket fram emot att lyssna in de experter som kommer ta ton på scen, säger Therese Eriksson, Marketing Director på Sopra Steria Sverige.

Programmet är en fullmatad eftermiddag med avslutande mingel. Moderator är den digitala experten Judith Wolst och plats på scen kommer man få se Ola Rosling - President & Co-founder of Gapminder Foundation, Nexi Dethi - Client CTO & Sustainability Lead at Microsoft, Trine Skei Grande - Director of Sustainability på Footprint, Kerem Aktas - ServiceNow, Paal Holter - Chief Experience Officer på EGGS, Kajsa Ryttberg-Wallgren - H2 Green Steel samt Anna Martinkari, Head of Innovation på Telia i det avslutande panelsamtalet.

Låter detta som något du skulle vara intresserad av? Anmäl dig här.