Sopra Steria fortsätter att växa i Östersund

Under 2018 har vi under ledning av Tobbe Classon påbörjat uppbyggnaden av ett lokalkontor i Östersund. Vi har sedan i somras vuxit till fyra personer som jobbar med digital transformation tillsammans med lokala kunder.

Vill du också vara med på en spännande och rolig resa med att bygga upp vår verksamhet i Östersund? Hos oss får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Här finns schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter med ett framgångsrikt bolag i ryggen. Hos oss finns det utrymme för den som vill!

Entré Gomorron i Östersund

Vi sitter i trevliga lokaler på Gomorron i Östersund och jobbar i intressanta uppdrag med lokal anknytning till den norra regionen, men även i agila team med kollegor från t.ex. Stockholm eller Göteborg.

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag och vi rankas av Gartner som topp 5 i Europa inom Digital Transformation. I världen är vi ca 42 000 medarbetare, varav drygt 400 av oss sitter i Sverige. Nu satsar vi alltså på Östersund och att vi snart ska vara tjugo personer där!  

Just nu har vi flera lediga tjänster. Sök dig till oss!

Junior systemutvecklare Java 

Java-utvecklare som lever agilt

Systemutvecklare – programmerare Java 

Konsult inom CRM eller affärssystem

Teknisk testare

Om du har frågor om någon av tjänsterna eller Sopra Steria som bolag är du välkommen att kontakta regionchef Tobbe Classon på 070 896 40 37 eller tobias.classon@soprasteria.com 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vill du bli en del av vårt team i Östersund? Kolla här!

Du kan även läsa mer om satsningen i Östersund här