Sverige

Sopra Steria Sverige välkomnar 100 nya medarbetare

Sedan 2018 erbjuder Sopra Steria svenska toppstudenter det 3-åriga och prisbelönta traineeprogrammet Accelerate. Varje höst får nyexaminerade studenter möjligheten att accelerera sin konsultkarriär och i år var det över 1 000 sökande till 70 platser. Sopra Steria välkomnar samtidigt drygt 30 nya erfarna konsulter till bolaget.

Sopra Steria har haft ett spännande första halvår med stor tillväxt. Bland annat har ett större kontor öppnats i Malmö och en expandering till Sundsvall har skett. Under året har bolaget lagt stort fokus på tillväxt och planen är att fortsätta expandera till fler platser i Sverige.  

– Att vi nu välkomnar 100 nya medarbetare är en spännande utveckling som går helt i linje med vår tillväxtplan. Vi ser ett fortsatt stort behov både på marknaden och hos våra kunder. Därför ser vi verkligen fram emot att ta in mer kompetens för att tillgodose behovet och fortsätta bidra till att utveckla samhället, säger Anders Burestig, VD på Sopra Steria Sverige.

Den 14 augusti gör de nya medarbetarna sin första dag och kommer efter en gedigen onboarding att ge sig ut på spännande uppdrag hos bolagets kunder.

– Efter en lång och gedigen rekryteringsprocess ser vi så mycket fram emot att få träffa alla nya 70 stjärnor som kommit in på vårt traineeprogram. Det är givetvis extra spännande att vi samtidigt välkomnar 30 nya medarbetare som kommer in med ny härlig energi och skicklighet, säger Nina Adilstam, HR-direktör på Sopra Steria Sverige.Undrar du över något? Hör gärna av dig!

Felicia Ljungvall

PR Manager

felicia.ljungvall

+46 70 962 71 37