Sverige

Ny Affärsenhetschef för Applications

Tobias Classon efterträder Anders Burestig som tillträder som VD den 1 oktober 2018.

Tobias Classon har jobbat hos oss sedan 2007. Han kom då in som systemutvecklare och därefter har han haft flertalet roller som exempelvis CRM-konsult och projektledare samt jobbat som konsultchef under flera år. Efter en kort sejour som Förändringsledare digital agenda och sektionschef IT hos Skatteverket kom han nyligen tillbaka till Sopra Steria. 

- När jag fick frågan om jag ville ta över efter Anders Burestig tvekade jag inte en sekund, det känns väldigt hedrande att få förtroendet att leda den affärsenhet som jag själv tillhört under många år, säger Tobbe Classon. Det har hänt mycket under den tid jag varit borta, utvecklingen som Applications och hela bolaget har gjort är helt i linje med Sopra Sterias ambition att bli den mest eftertraktade partnern inom Digital Transformation. Det ska bli så kul att tillsammans med teamet driva den fortsatta utvecklingen framåt.

Tobias Classon tillträder som Affärsenhetschef för Applications den 1 oktober 2018 och intar då även en plats i Sopra Steria Sveriges ledningsgrupp. Han kommer även att tillsvidare ha kvar ansvaret för Region Nord som han tidigare fick förtroendet att starta upp.