Sverige

Vi rekryterar och förstärker ledningsgruppen

Vi stärker vår ledningsgrupp med två nya medlemmar, Nina Adilstam och Martin Wennerberg.

Nina Adilstam, som tillträdde som HR Direktör 17 augusti, kommer senast från en roll som HR-konsult. Majoriteten av Ninas huvuduppdrag var roller som HR-chef och Head of Talent, och det senaste längre uppdraget var som HR-chef på Haglöfs. Nina har även gedigen erfarenhet av IT-branschen då hon under många år arbetade inom HR på IT-konsultbolaget Netlight Consulting.

Nina Adilstam

Nina Adilstam

- Vi är på en tillväxtresa och jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter för att göra vår resa så lyckosam som möjligt, både ur ett lönsamhetsperspektiv men också att vi bibehåller vår höga kvalitet och kompetens bland medarbetarna. Några av de områden som jag kommer att fokusera på är att fortsätta jobba med vår positiva företagskultur så att vi behåller våra kompetenta medarbetare, men också säkerställa att vi rekryterar rätt personer som bidrar till vår fortsatta utveckling och tillväxt, säger Nina Adilstam, HR Direktör på Sopra Steria.

Martin Wennerberg tillträdde som Business Unit Director för affärsenheten Core Tech Solutions 1 september. Martin kommer senast från en roll som CXO Partner på IT-konsultbolaget Netlight Consulting. På Netlight Consulting började Martin redan 2004 och jobbade då som konsult, först med systemutveckling och programmering för att sedan inrikta sig mot arkitektur och sedermera mer management-betonade uppdrag och roller.

Martin Wennerberg

Martin Wennerberg

- Eftersom jag har befunnit mig i en tillväxtorganisation under en längre tid ser jag nu fram emot att utifrån mina erfarenheter kunna bidra till Sopra Sterias tillväxtresa. Med min tekniska bakgrund inom integration, systemutveckling och arkitektur och mitt helhetsperspektiv inom konsultaffären, kommer jag att kunna bidra till att vi ännu bättre kan ta tillvara på de kompetenser vi har och att vi tillsammans fortsätter bygga en konkurrenskraftig organisation, säger Martin Wennerberg, Business Unit Director på Sopra Steria.

- Jag är mycket glad över att vi har rekryterat Nina och Martin till Sopra Steria. De har båda gedigna erfarenheter från IT-branschen och har påvisat ett starkt ledarskap i sina tidigare roller. Deras förmåga att nå resultat och skapa engagemang blir viktiga bidrag i vår fortsatta expansion och jag ser mycket fram emot att utveckla Sopra Steria tillsammans med dem, säger Anders Burestig, VD på Sopra Steria.