Välj ditt land
...

Experience Design

På Sopra Steria skapar vi användarupplevelser i världsklass. Vi kombinerar användarcentrerad design med teknik i framkant för att skapa bästa möjliga upplevelse för era användare och kunder. Genom att anlita våra designers säkerställer ni att er satsning skapar mesta möjliga värde för era kunder och för er affär.

 

Kontaktperson:
Maria Hofverberg, UX-Director

Uppgifter:
+46 70 255 45 43
maria.hofverberg@soprasteria.com

Service Design

Service Design (även kallad tjänstedesign) handlar om att förstå din kunds faktiska utmaningar, behov och upplevelser. Det vi levererar är kunddriven affärsutveckling där vi tillsammans skapar konkurrenskraftiga och kundcentrerade tjänster. Vår gemensamma utgångspunkt i alla projekt är kundens behov och organisationens mål och visioner. Det bästa av allt? Vi gör det tillsammans!

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Service Design

User Experience (UX)

Kundens upplevelse av en tjänst är avgörande för framgång. Våra UX designers hjälper er att gå från strategi & koncept till intuitiva och älskvärda upplevelser som dina kunder kommer att vilja använda. När en upplevelse är så pass smidig och enkel att användaren inte märker av minsta tröskel eller hinder för att nå sitt mål, då har vi lyckats. Det ska vara lätt att göra rätt.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med UX-design

Design & Kommunikation

Hur vill du att människor ska känna, tycka och tänka då de hör ditt företagsnamn? Vi säkerställer att er visuella identitet och kommunikation speglar era kärnvärden samt stärker ert varumärke. Det handlar inte bara om att knuffa runt pixlar, det handlar om att vässa ert erbjudande så att mesta möjliga värde skapas för era målgrupper och affärer.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Design & Kommunikation

Digital Tillgänglighet

Arbetar du inom offentlig sektor eller vill inkludera alla dina användare och kunder, oberoende av enskilda förutsättningar? Vi hjälper dig att granska en befintlig lösning eller säkerställa god användbarhet från grunden. Det handlar inte enbart om färg och form, ett väl utfört tillgänglighetsarbete är så mycket mer och skapar en bättre lösning för alla.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Digital Tillgänglighet


Bild av UX-Director Maria Hofverberg

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Maria Hofverberg

UX-Director

+46 70 255 45 43

maria.hofverberg@soprasteria.com