Sverige

End-to-end Service Bundler

Paketerad lösning för dig som vill paketera nya tjänster.

Vi bygger Nordens ledande Dynamics-team och har en ledande expertis inom området. Det gör att vi kan erbjuda färdigpaketerade lösningar för en mängd olika områden. En av dem kallar vi End-to-end Service Bundler. Det är en Dynamics-lösning som har utvecklats efter nya och ökade behov på marknaden och som gör det möjligt för allt från helt nya startups till etablerade verksamheter att sampaketera erbjudanden och tjänster från flera olika aktörer och bolag.

E2E Service Bundler är lösningen som ger medarbetare en och samma bild av kunden, oavsett om man jobbar med sälj, installation eller kundservice, och all information finns samlat på ett ställe. Det här innebär att kunden i sin tur får en kontaktpunkt, vilket leder till en förbättrad kundupplevelse. Det spelar ingen roll om ditt företag anlitar andra aktörer och leverantörer för ert kunderbjudande, eller om ni har tillgång till alla delar in house. E2E Service Bundler passar bra till båda typer av upplägg.

Med enkel anpassning till just ditt företags behov kan E2E Service Bundler ge en extremt snabb time-to-market.

Paketerade tjänster - nya möjligheter

Allt fler bolag ser möjligheter i att erbjuda nya typer av paketerade tjänster och lösningar för sina kunder. Ett bra exempel är elbolag, som vill kunna erbjuda sina kunder en nyckelfärdig lösning med solceller och laddboxar för elbilar. Detta innebär oftast en komplex lösning med flera aktörer och leverantörer som exempelvis olika installatörer, hårdvaruleverantörer, med mera.

Med E2E Service Bundler i botten kan elbolaget få full kontroll över hela processen, från försäljning, installation, underhåll och kundtjänst, med all data på samma ställe.

Läs hur vi hjälpte elbolaget Telge Energi

Efterfrågat av konsumenter

Vi ser att efterfrågan på paketerade tjänster växer allt mer. Konsumenter som tidigare har valt att avstå från olika typer av investeringar ser positiva möjligheter med att lösa flera utmaningar, samtidigt som den bara har en enda kontaktpunkt och minimalt med krångel.

Många företag bygger hela sin verksamhet på att paketera tjänster och produkter från andra aktörer - kanske kan vi tillsammans med dig utveckla er lösning till en förbättrad kundupplevelse?

Nyckelfördelar

  • Helhetsbild av kunden och kontroll över hela affären
  • En kontaktyta ger förbättrad kundupplevelse och nöjdare kunder
  • Effektiv säljprocess - med automatiserad leadsinsamling och högre konverteringsgrad
  • Bättre beslutsstöd och uppföljning med all data på samma ställe
  • Högre marginal och lägre affärsrisker

Vill du diskutera hur du kan dra nytta av E2E Service Bundler och effektivisera dina affärs- och CRM-processer? Vi bjuder på en timmes gratis konsultation! Anmäl ditt intresse här nedan så kontaktar vi dig.

Jag vill ha en gratis timmes konsultation!

Intresserad av att veta mer?
Christer Söderholm
Business Owner: Business Applications